Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít lidi pro statistku

Od: xsun odpovědí: 5 změna:

Ahoj ráda bych chtěla poradit, kde mám najít lidičky... Upřesním o co se jedná :) Dělám statistiku - jak jsou na tom lidé zdravotně, statistiku vyhodnocuji z analýz ohrožení zdraví. Na analýzu si zvu lidičky, povídáme si cca 30 min. o jejich životním stylu, proměřím je tukoměrem, eventuelně poradím co a jak. Je to zdarma! Analýz potřebuji co nejvíce, aby statistika byla relevantní.
Nevíte o někom, kdo by mi s těmito analýzami ráda pomohl? Analýzu dělám v Praze.

Pokud o někom víte, nebo vy sami byste měli zájem napište nebo zavolejte :)

díky

pospisilovabarbora@email.cz

775 116 685

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stav se u doktrora v cekarne. Tam je lidi nemocnejch dost a hned tak ti neutecou.

jitka2*

No jo, jenže když jde člověk k doktorovi tak proto, že na tom není zdravotně dobře, takže by to asi nebylo příliš objektivní.

Osobne chodim k doktoroj jenom kdyz potrebuju nejaky razitko, jinak me tam nevidi.

xsun

pro LEGO:

myslím že děláš chybu - když chodíš k doktorovi ,,jen " pro razítko. prevence je důležitá a pokud pak přijdeš s nějako nemocí již v posledním stadiu , pak už ti nikdo moc nepomůže. tím samozřejmě na tebe nechci přivolat žádnou nemoc!

xsun

no ale já bych spíš ráda, kdyby ti lidi přišli za mnou do poradny :) já je nikde lovit asi nebudu :)

a pro statistiku je dobré, když jsou to různí lidé, ať nemocní, zdravý, hubení, silnější...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]