Nejste přihlášen/a.
Čaute,
už asi měsíc a něco jsem nedostala měsíčky a mám celkem strach. Poslední tak 4 měsíce je mám pravidelně plus minus pět dní. Teď se ale nedostavily už déle. Nepamatuju si bohužel, kdy jsem je měla naposledy, ale vím, že už přijít měly :D Myslíte, že jsem nemocná? Nechce se mi na gyndu takže bych to ráda vyřešila nějak jinak Nebo je to čas od času normální? Těhotná nejsem, mám přítelkyni :D
Děkuji za odpovědi
Může být způsobeno více faktory, myslím, že zajít k doktorovi určitě neuškodí, ale pokud nehrozí, že byste byla těhotná nebo nějaké těžší koplikace, o kterých víte, tak bych možná ještě měsíc počkala. Záleží na věku, někomu menstruace kolísá v období puberty, někomu začně kolem 30ti let.. Nezhubla jste nárazově hodně? Nezměnila jste prostředí, nemáte z něčeho nervy? Většinou opoždění bývá psychického rázu nebo změny podnebí, třeba na dovolené apod. Talé se říká, že se menstruace opožďuje pojídáním citronu, tak kdyby jste najendou pila hodně vody s citronem...
nezměnila jste antikoncepci, berete nějakou? V dnešní době antoikoncepce natolik potlačují "množství" krve, že některé ženy pouze špiní nebo ji nemají vůbec... Zkuste se zamyslet a kdyby do měsíce nepřišly, k doktorovi se určitě objednejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.