Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po použití krémů na obličej mne pálí oči

Od: tanja® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, po použití krémů na obličej mne pálí oči. Máte někdo stejný problém a jaký krém používáte? Asi mi nevyhovuje nějaká složka z těchto krémů. To samé se mi děje i v létě, když se namažu krémem nebo mlékem na opalování. Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Modrá indulona... nevadí ani kolem očí a na víčka, mnohaletá dobrá zkušenost. Jinak jsem se po všem oflekatěla a ošupinovala.

hodnocení

2x

Takhle jsem musela dát rodině krém Ryor. Mazali si s ním nohy. Po létech jsem ho vyzkoušela u známé a oči mi slzely znovu. Ryor, ikdyž mi velmi vyhovoval, prostě nemůžu. :-D

zebu
hodnocení

2x

Mám podobný problém a s úspěchem používám dětské krémy Babydream od Rossmana, a to jak na obličej, tak na celé tělo. Jsou přijatelné i cenově a navíc bývají často v akci. S krémy Ryor mám stejnou negativní zkušenost.

babusa*

Co ksichtík,to jiné zkušenosti na krémy.Mně Ryor nevadí,dá se říct,že jsem na obličej napatlala už kdeco,co někdo z rodiny chtěl vyhodit,že mu to vadí a zatím dobrý.Nevím,co mám za kůži,ale i když mi nevadí,tak nepoužívám Niveu a indulonu-ta mi nevoní,ať je jakákoli a Niveu proto,že se mi špatně vtírá,prostě si ji jako dřu do kůže.Začala jsem si kupovat Cien,vyhovuje mi a voní-v Lidlu.Jinak mám ráda vůně mandlové,i krémy s norkem.Teď už jen Cien.

lidus*
hodnocení

1x

Na krémech bývá napsané nač slouží, nejen jestli je denní, noční, mastný, hydratační ale také varování nemazat v blízkosti očí. Na oči mám EUCERIN AQUA, z těch drahých mám ráda na obličej HELAN ale nekradu a tak z těch levných mám ráda Garnier, Anew, Nivea visage, . Indulonu mám ráda moc ale na obličej bych si ji nedala. Pokud se nemýlím, tak ta štípající látka je oxybenzon, hledejte krémy co ho neobsahují.

Indulonu jsem namazala na obličej někdy před více než 25 lety ze zoufalství, protože po čemkoli jsem měla přesušenou, loupající se pleť s červenými štípajícími fleky. Zkusila jsem to promazat indulonou, protože je na popraskané přesušené ruce, a stal se zázrak. Štípání přestalo, šupiny zmizly a po pár dnech se pleť vyrovnala i barevně. Měla jsem taky určité zábrany, po nějakém čase jsem zkusila cosi z lékárny. Uř nevím, co to bylo za značku, ale nějaká ta drahá francouzská. Magistra mi dala vzoreček, i mazala jsem se 3 dny a dobré. Tak jsem vyrazila koupit celou pikslu, drahé to bylo jak hrom, ale abych se prostě nepaplala tou plebejskou indulonou, chtěla jsem být za dámu. A po týdnu staré známé šupiny, fleky a svědění. Pokorně jsem se vrátila k induloně a tak to už asi zůstane. Taky už je čím dál tím dražší, i když o peníze mi nejde, ale zatím nemám důvod ji něčím nahradit.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, budete muset vychytat, co vám konkrétně dělá na obličej zle. Každá je na tom jinak. Když jsem já měla problémy s pletí, musela jsem nejprve přejít na indulonu (vybrala jsem si rakytníkovou), pak teprve jsem zkoušela jiné krémy. A těm jsem věrná. Jde o českou kosmetiku, nikterak drahou. A Ryor to není.

sebod*

Také mám tyto problémy. Stará dobrá indulona a Nivea

Eulálie, klidně napiš tu značku. Já si myslím, že to se smí. Tím nám pomůžeš. Já také hledám nějaký vhodný a nepředražený krém. Zkusím tu Indulonu. Já vůbec netušila, že se může dávat i na obličej, já ji používám jenom na ruce.

eulalie*

Takže používám krém v tubě od firmy Cosmetica s.r.o. Hostivice, norkový krém výživný nebo hydratační. A momentálně mám v oblibě mandlový krém Herbavera od firmy 3k, s.r.o. Ono to chce vyzkoušet, co komu sedí. Já jsem po spoustě krémů i dražších a zahraničních olezla v obličeji...

maka
hodnocení

0x

Naprosto vynikající je mast Leniens na obličej. Koupíte v každé lékárně za cca 50,-Kč.

hodnocení

Velice vám všem děkuji za odpovědi. Budu zkoušet.

jjjjjjjjj

Balea je pro alegiky.

hodnocení

0x

Mám přesně ten problém, dlouho jsem používala přírodní kosmetiku Barekol, ale před třemi měsíci mi otekly oči i po violkovém krému, což mě dost šokovalo. Slezla jsem na netu kde co a nakonec jsem si objednala mycí pěnu Excipial kids, což je mycí pěna pro dětskou pokožku a krém té samé značky. Pěna je super, opravdu se příznaky ztratily, ale krém jsem časem nahradila arnikovou mastí. Je to v sádle, takže po namazání vypadáte příšerně, nejlépe mazat se až když manžel spí, ale funguje to bezvadně. Vyrážka zmizela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]