Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte kde sehnat tyto šaty levnější? M/L Dík
Mně nepřipadá dát 550 Kč za šaty až tolik drahé. To se naopak spíš seženou daleko dražší.
Jinak neznám kvalitu oblečení z Bonprixu, ale ty ceny nejsou nijak horentní.
I když nejsem vyučená švadlena, bavilo mě šít a dařilo se mi. Takže snad jen sehnat vhodnou látku a spíchnout si to sama. Jenže: v látkách už dnes není takový výběr, jako byl někdy před 30 lety. To bylo běžné třeba k Vánocům darovat či dostat balíček látky na šaty. A pokud se nějaká i sežene, ceny určitě budou také někde jinde.
Snad tedy ty šaty jen u Vietnamců a tam bude kvalita daleko horší. Zkus si je objednat, když se Ti líbí, máš přece možnost je vrátit. Jaga.
A když se Ti líbí, tak neváhej. Stalo se mi několikrát v životě, že se mi něco moc líbilo, říkala jsem si - až po výplatě, až po svátku /třeba nějakou kačku dostanu/, mezitím se daná věc prodala a už jsem ji nikde nesehnala. To je pak člověk naštvaný!
Jaguš, dávám ti bod. Jen nesouhlasím se šitím. Viděla jsi, za kolik se dnes látky prodávají? Šílené ceny! Ikdyby tazatelka ušila, vyšlo by ji to možná dráž.
Bohužel mám s kvalitou Bonprixu zkušenost. I moji známí. Jsou to lepší hadry, skvěle zašpendlené a nafocené, i když, pravda, najdou se i kvalitnější kousky, ale to člověk nepozná, dokud nekoupí. Kamarádka má šatovku, to i Vietnamci mají lepší, o šatech, co si objednala kdysi maminka bývalého, škoda mluvit, to byla hrůza.
Ale pravda, 550,- za šaty, byť méně kvalitní, není nijak hrozná suma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.