Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte kde sehnat tyto šaty levnější? M/L Dík
Mně nepřipadá dát 550 Kč za šaty až tolik drahé. To se naopak spíš seženou daleko dražší.
Jinak neznám kvalitu oblečení z Bonprixu, ale ty ceny nejsou nijak horentní.
I když nejsem vyučená švadlena, bavilo mě šít a dařilo se mi. Takže snad jen sehnat vhodnou látku a spíchnout si to sama. Jenže: v látkách už dnes není takový výběr, jako byl někdy před 30 lety. To bylo běžné třeba k Vánocům darovat či dostat balíček látky na šaty. A pokud se nějaká i sežene, ceny určitě budou také někde jinde.
Snad tedy ty šaty jen u Vietnamců a tam bude kvalita daleko horší. Zkus si je objednat, když se Ti líbí, máš přece možnost je vrátit. Jaga.
A když se Ti líbí, tak neváhej. Stalo se mi několikrát v životě, že se mi něco moc líbilo, říkala jsem si - až po výplatě, až po svátku /třeba nějakou kačku dostanu
/, mezitím se daná věc prodala a už jsem ji nikde nesehnala. To je pak člověk naštvaný! ![]()
Jaguš, dávám ti bod. Jen nesouhlasím se šitím. Viděla jsi, za kolik se dnes látky prodávají? Šílené ceny!
Ikdyby tazatelka ušila, vyšlo by ji to možná dráž.
Bohužel mám s kvalitou Bonprixu zkušenost. I moji známí. Jsou to lepší hadry, skvěle zašpendlené a nafocené, i když, pravda, najdou se i kvalitnější kousky, ale to člověk nepozná, dokud nekoupí. Kamarádka má šatovku, to i Vietnamci mají lepší, o šatech, co si objednala kdysi maminka bývalého, škoda mluvit, to byla hrůza.
Ale pravda, 550,- za šaty, byť méně kvalitní, není nijak hrozná suma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.