Nejste přihlášen/a.
ahoj,mám hrozně kudrnaté vlasy už mě štvou... už sem zkoušela i žehlišku na vlasy ale pořád byly kudrnaté.Nevíte nějaký přípravek který znáte a pomohl vám?Nebo prostě co pomáhá?
Co bych já dala za kudrnaté vlasy! Od 17 let jsem chodila na trvalou, ale stejně se mi vždy narovnaly... Je to legrace, jak každý/á chce opak toho, co má... Tmavovlásky chtějí být bloncky, bloncky se přebarvují na tmavo, atd. Mám kamarádku, o které jsem si myslela, že má normálně rovné vlasy. Až jednou jsme měly sraz kdy pršelo, a ona byla kudrnatá! Já vyhrhkla "Tedy tobě to sluší!'" A ona naštvaně, že zmokla, a proto jí vlasy zase zkundrnatěly. Teprve tehdy jsem se dozvěděla, že se vždy hodínu (!) fénuje vlasy dohladka! A přitom s kudrnytými vlasy vypadala úžasně... Podívejte se, jak vypadá teď herečka Světlana Nálepková - dříve si vlasy taky rovnala, a teď ty kudrlinky jí úžasně sluší. Tak se netrapte (já vím, snadno se to říká, hůř plní), a o své vlasy pečujte, přece nejdůležitější je mít zdravé, lesklé, žádnou chemií či žehličkami neznačené vlasy.
holky vy jste všechny stejné. Ty které kudrnaté nejsou, vyhazují peníze, aby kudrnaté byly. Ty které kudrnaté jsou, vyhazují peníze, aby kudrnaté nebyly, blonďaté chtějí být černé, černé chtějí být blonďaté, velká prsa chtějí malá prsa, malá prsa chtějí velká prsa a tak dále a tak dále.
Ta ženská paráda je ale proklatě dobrý kšeft. Je to vidět hlavně na televizních reklamách.
Dobrý den, naprosto Vám rozumím. Mám podobný problém... Ale všichni mi říkají, že vlnité či kudrnaté vlasy jsou krásnější, než-li rovné. A já se tomu pokouším věřit. Víte, co byste měla udělat? Jít ke kadeřnici a poprosit o hezký sestřih a o nějaké doporučení na dobrý přípravek na vlasy, které je ozdraví, dodá jim tvar, atd...
Udělejte ze svých vlasů přednost! Určitě to není tak zlé, a jelikož jsem někde četla, že tvar obličeje máme podle typu vlasů, kudrnaté vám tedy určitě sluší víc než rovné.
Keratin a podobné věci, které slibují "rovné, zdravé a krásné vlasy, co vydrží", nezkoušejte. Nemá to smysl, moc dlouho to nevdrží.
Naučte se se svými vlasy žít a mít je ráda. A uvidíte, že po nějakých těch chvílích, co ztrávíte jejich krocením, budou o moc hezčí než rovné!
Hodně štěstí.
Měla jsem celý život kudrnaté vlasy, ze kterých jsem byla nešťastná jako vy.. Když mi po chemoterapii vypadaly, narostly mi zase kudrnaté. Jen v těhotenství a teď, na stará kolena, se narovnaly. :D Musím vám říct, že neuděláte nic, vůbec nic. Koukněte třeba na Jitku zelenkovou. Kolik má kontaktů, kolik peněz a přesto má vlasy jako rozzuřená drátěnka. :D Takže máte dvě možnosti. A-najít kadeřnici, která vám udělá dobrý sestřih a která vás bude stříhat stále. Dá se v tomto případě ráno vlasy navhčit, jen prsty srovnat a už do vlasů nesahat celý den. Nechat kudrlinky. B-Nestříhat vůbec a nosit takové jako, s odpuštěním, hovínko. Prsty ukáznit a do gumičky a sponky. V obou případech hřeben používat co nejméně. Nikdy nejsme spokojené, co máme.
Ahoj Eli,
to jsme na tom asi stejně, taky mám dost kudrnatý vlasy a žehlím si je, ale mě to vydrží narovnaný přes celý den. Podle mě taky záleží na tom, jakou máš žehličku, protože já mám třeba dvě - jedna od Babyliss a druhá od Eta. Ta 1. je super, žehlí skvěle a rychle se nahřívá a ta druhá je strašná - nahřívá se to půl hodiny a stejně to ve finále ty vlasy vůbec nevyžehlí. Jestli se ti třeba teď nechce kupovat žehlička, tak zkus nějaké šampóny, které ti mají vlasy postupně narovnávat, ale moc si toho neslibuj, já jsem vyzkoušela asi tři a výsledek skoro nulový, ale třeba jsem zkoušela jen špatné značky.. :DD Ale víš co? Já si ty vlasy žehlím každý den a když přijdu do školy s navlněnými vlasy, tak mi to všichni strašně chválí. A vlnitý vlasy jsou možná i hezčí, protože v dnešní době má skoro každá holka rovný, vyžehlený vlasy, takže za to můžeš být i ráda, ale chápu, že tě ty vlasy štvou :D
Musím vám říct, že se mýlím, že s vlasy něco udělat jde. Ale nevím jak. Myslím si to proto, protože ještě nedávno všichni černoši měli na hlavách kudrlinky. Vzpomenete si někdo na Angelu Davisovou, bojovnici za právo a mír? Tak přesně tak měli všichni černoši vlasy. A dnes buď mají copánky nebo úplně rovné. Kdrliny nikdo nemá. Všichni je mají narovnané, hladké, lesklé, parádní!
Dobrý den Eli chápu že svýma vlasama bojujete. Já si své vlasy taky asi pět let žehlila, ale ted už půl roku je nežehlím. Davám jim chvíli oraz. Nechci vám do toho kecat, ale být váma udělám to samý. Místo toho, abyste svým vláskům ubližovalaa trápila snažte se je mít spíš rada a dodávat jim péči. Ze začátku je to vždy pořádná dřina si na to zvyknout a pořádně se s vláskama poprat, ale vysledek stojí za to. Ale je zase fakt že málo kdy se najde kadeřník, který vám poradí co s kudrnatýma vlasama dělat . To znám z vlastní zkušenosti. Naštívila jsem celkově asi 10 kadeřníku v Mladé boleslavy a okolí a pak i v Praze ,ale nikdo mi nedokázal poradit. Spíš jsem dostávala rady jak je narovnávat a vždycky to vedlo buď k chemickému narovnání nebo pomoci brazilskému keratinu, ale popravdě kdo má na to, aby každy půl roku dával přibližně přes 3000 a víc ,aby mu vlasy narovnaly a stejně to někdy nevypadá jak slibujou. Nemluvně o výrobcíh, šampónů.kondicioneru atd. ,které výhradně slibujou že vám vlásky narovnají, ale skutek většinou utek.
spíše je zbytečně zatíží. Tak jak už jsem psala ze začátku mejte je ráda. Zkuste buď najít opravdu šikovného a zkušeného kadařníka, což je v situaci v které se nacházíte asi nejlepší a sním si promluvit co a jak dál a co by bylo pro vaše vlásky nejlepší,ale jak říkám málokdo se najde kdo o kudrnatých vlaseh hodně ví. Nebo si najděte náké výrobky které vám budou vyhohovat a přednostně vaším vláskům, protože co pomáhá ostatním nemusí pomoct vám. Já osobně nepoužívám výrobky na vlasy za náký 300 nebo 400 korun.Chodím do DM, kde kupuji balzám značky Balea Locken je výhradně pro kudrnaté vlasy za 40 korun a nemůžu si ho vynachválit jak mi pomáha, jako ostatně další výrobky od Baley pro kudrnaté vlasy. Nemužu vám to rozmlouvat ,aby jste své vlasy nerovnala , ale buďte pyšna na své vlasy a starejte se o ně a sklidí veliký úpěch.
ahoj je vice zpusobu jak si je narovnat zalezi ktery si vybere zacla bych tim nejsetrnejsim a to je pri suseni si je hrebenem procesavat, pokud ti to pujde a anarovna ti je trochu u nekterych vlasu se to moc nedari .. pak je dalsi zpusob si je zehlit ale doporucovala bych si je castejc regenerovat nejakou vlasovou kurou abys je nemela moc znicene.. a pak ta posledni moznost je trvala ale tu bych doporucovala aby ti ji udelala kadernice protoze je to docela narocne dela se pomoci trvale a procesavanim vlasu,jen se tim nici nejvice vlasy i kdyz v dnesni dobe uz jsou setrne trvale, kazda kadernice jako ja to zna .. zalezi jaky postupsi vyberes sama
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.