Nejste přihlášen/a.
Mám ráda juku, hranolky z ní, kaši, nebo jen šťouchanou s máslem. Existují různé druhy juky, různé názvy, maniok. Ten co je na přiložené fotografii je k dostání u nás. Má ale jednu, pro mě zásadní vadu (krome ceny) a to je "knot" který se táhne vnitřkem. Už jsem zkoušela ho vydloubat za syrova, nakrájet juku na velké kusy a vyndat ho po uvareni, po castecnem uvareni, ale neustále jsou tam kousky, které je treba vyplivnout. Ví někdo jak se toho knotu nejlépe zbavit? A jak juku používate? Jsem zvědavá jestli se někdo najde kdo z juky také vaří. Hranolky jsou bezkonkurenční!
Cut off the inner corner of each yuca wedge to remove the woody core and discard it. The yuca root (cassava) is now ready to cook in a recipe or store for future use.
Tip: You may cook the yuca first, then remove the core. However, I always recommend removing the core before cooking.
doplněno 22.02.15 18:46:jinak by to mozna slo nastrojem na vytahovani jadrincu z jabka a nebo kovova sondovacka, pripadne rezbarske dlato
asi bych to udelal jak na tom obrazku, na podelne ctvrtky a seriznout
Jééé, odkud to je? Kde jste byla? Tak obrovské ananasy jsem ještě nikdy neviděla. Ty musí mít beztak nejmíň 5 kg.
Ááááááách, áááách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.