Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chystám se upéct dort a nevím, jak poznat, který marcipán je ten správný. Kdykoliv nám dělal někdo dort na zakázku, marcipán chutnal jako ty postavičky z cukráren. Ale nedávno jsme koupili domů kostku marcipánu ( fddb.info/... a chutná to podivně, není moc sladký a celkově se vůbec nepodobá tomu, který se obvykle nachází na dortech. Poradíte mi tedy, kde koupím ten, ze kterého jsou postavičky v cukrárnách atd? A čím mám celý dort potáhnout?
Díky moc
odkaz nefunguje tak ho přidávám znovu
Ahoj dorty se často potahují potahovací hmotou smarflex, ale ta právě chutná jako sladká hmota. Já doporučuju toto: cukrarske-pomucky.cz/... to se mi zdá nejpodobnější
Vlastní zkušenost zatím nemám, ale našla jsem několik zajímavých videí na www.youtube.com v češtině
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.