Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Med na vaření

Od: limoska® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, nedávno jsem se setkala s pojmem, a i už jsem viděla v obchodě "med na pečení". Nikdy předtím jsem se nesetkala s tím, že by nějaký med byl přímo určený na pečení. Můžete mi, prosím, někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi normálním medem a medem "na pečení". Je méně hodnotný? A to se jako nemůže normálně jíst? Jsem z toho jelen...*ee* Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

4x

Limoško, je to méně kvalitní med, med nižší jakosti. Více zde:

jsgmed.cz/...

doplněno 03.12.12 16:04:

Normálně jíst se určitě může, ale asi nebude tak dobrý, jako med od včelaře...

hodnocení

0x

Mám ty medy doma co jsou v odkazu, koupila jsem je v kaufu. Dávám si ho do čaje, někdy i těsta. Chuťově je skoro stejný, jenom je řidší než pravý med.

pb®
hodnocení

0x

Já bych se bála, že to s medem nemá nic společného. Kolem některých "medů" v obchodě včela ani neletěla, je to jen pasta z cukru a bůh ví čeho.

askmenow*
hodnocení

0x

vitalia.cz/... ... no nevím, co si myslet, na jednu stranu se zdá, že s ním není nic, co by se s ním vařením/jinou tepelnou úpravou nestalo, ale kdo dnes ví, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]