Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nedávno jsem se setkala s pojmem, a i už jsem viděla v obchodě "med na pečení". Nikdy předtím jsem se nesetkala s tím, že by nějaký med byl přímo určený na pečení. Můžete mi, prosím, někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi normálním medem a medem "na pečení". Je méně hodnotný? A to se jako nemůže normálně jíst? Jsem z toho jelen... Díky.
Já bych se bála, že to s medem nemá nic společného. Kolem některých "medů" v obchodě včela ani neletěla, je to jen pasta z cukru a bůh ví čeho.
vitalia.cz/... ... no nevím, co si myslet, na jednu stranu se zdá, že s ním není nic, co by se s ním vařením/jinou tepelnou úpravou nestalo, ale kdo dnes ví, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.