Med na vaření

Od: Datum: 03.12.12 16:01 odpovědí: 4 změna: 03.12.12 16:47
avatar

Zdravím, nedávno jsem se setkala s pojmem, a i už jsem viděla v obchodě "med na pečení". Nikdy předtím jsem se nesetkala s tím, že by nějaký med byl přímo určený na pečení. Můžete mi, prosím, někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi normálním medem a medem "na pečení". Je méně hodnotný? A to se jako nemůže normálně jíst? Jsem z toho jelen...*ee* Díky.


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 03.12.12 16:03
 
avatar

Limoško, je to méně kvalitní med, med nižší jakosti. Více zde:

http://www.jsgmed.cz/cz/produ…med-na-vareni-peceni-900g-m29

doplněno 03.12.12 16:04:

Normálně jíst se určitě může, ale asi nebude tak dobrý, jako med od včelaře...

Ohodnoceno: 4x
 
Datum: 03.12.12 16:30
 
avatar

Mám ty medy doma co jsou v odkazu, koupila jsem je v kaufu. Dávám si ho do čaje, někdy i těsta. Chuťově je skoro stejný, jenom je řidší než pravý med.

 
Od: pb®
Datum: 03.12.12 16:39
 

Já bych se bála, že to s medem nemá nic společného. Kolem některých "medů" v obchodě včela ani neletěla, je to jen pasta z cukru a bůh ví čeho.

 
Od: askmenow*
Datum: 03.12.12 16:47
 

http://www.vitalia.cz/clanky/pekarsky-med/ ... no nevím, co si myslet, na jednu stranu se zdá, že s ním není nic, co by se s ním vařením/jinou tepelnou úpravou nestalo, ale kdo dnes ví, že?

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.