Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Prosím o radu co dát dědovi k narozeninám.Bude mu 80let a mě nic nenapadá.Všechno má,tak třeba jestli vás někoho nenapadne nějaký originální dárek.Já fakt nevím.Předem moc děkuju.
Náš děda dostal let v malém letadle nad městem a okolím kde žije - byl z toho nadšený . A láhev becherovky , každý den si dá maličkého prcka-léčivého.Letos už mu bude 95 let ...
Řekla bych že na svůj věk je na tom velice dobře.Jezdí autem,má chatu na které zahradničí a pořád něco kutí.Pořidil si notebook takže přes zimu než se udělá trochu teplo a bude zas moct na chatu se alespň nenudí.Kromě vysokého tlaku a vyšší hladiny cukru je OK.
A co fotokniha z rodinných fotografií?
Byl by to dárek, na kterém byste vy nebo někdo z rodiny osobně zapracovali, což se cení. Rozsah by záležel na množství fotek, které byste shromáždili.
Viděla jsem nádhernou rodovou fotoknihu, kde byla každá dvoustrana věnovaná jednomu z "dětí" oslavence a jeho rodině, pak následovaly stránky jednotlivých vnoučat,... – prostě trochu na způsob rodokmenu. Vše doplněno stručným textem. A na závěr byl pel-mel nejrůznějších společných fotografií.
Kniha měla v rodině ohromný úspěch.
A nebojte se toho, programy na zhotovení fotoknih nejsou složité.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.