Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro dědu

Od: 2babajaga* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.Prosím o radu co dát dědovi k narozeninám.Bude mu 80let a mě nic nenapadá.Všechno má,tak třeba jestli vás někoho nenapadne nějaký originální dárek.Já fakt nevím.Předem moc děkuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Náš děda dostal let v malém letadle nad městem a okolím kde žije - byl z toho nadšený . A láhev becherovky , každý den si dá maličkého prcka-léčivého.Letos už mu bude 95 let ...

2babajaga*
hodnocení

To byl hezký dárek a taky krásný věk.S tím letadlem je to dobrý nápad ale když u nás jsou teď pořád mlhy /no je to spíš inverze/ tak by z toho asi moc neměl.

hodnocení

0x
Záleží na tom,jak je vitální.Zda je ještě čilý a relativně zdravý nebo nikoliv,upřesněte prosím.Od toho je odrazový můstek...
2babajaga*
hodnocení

Řekla bych že na svůj věk je na tom velice dobře.Jezdí autem,má chatu na které zahradničí a pořád něco kutí.Pořidil si notebook takže přes zimu než se udělá trochu teplo a bude zas moct na chatu se alespň nenudí.Kromě vysokého tlaku a vyšší hladiny cukru je OK.

iz*

Jak se dědeček vyzná v počítačích? Co mu zaplatit nějaký kurz nebo školení? Existují i programy pro navrhování zahrad ...

alileta*
hodnocení

0x

A co fotokniha z rodinných fotografií?

Byl by to dárek, na kterém byste vy nebo někdo z rodiny osobně zapracovali, což se cení. Rozsah by záležel na množství fotek, které byste shromáždili.

Viděla jsem nádhernou rodovou fotoknihu, kde byla každá dvoustrana věnovaná jednomu z "dětí" oslavence a jeho rodině, pak následovaly stránky jednotlivých vnoučat,... – prostě trochu na způsob rodokmenu. Vše doplněno stručným textem. A na závěr byl pel-mel nejrůznějších společných fotografií.

Kniha měla v rodině ohromný úspěch.

A nebojte se toho, programy na zhotovení fotoknih nejsou složité.

2babajaga*
hodnocení

Já už vím..Rámeček takový ten digitální jak se na něm mění fotky.To by se mu rčitě líilo.Děkuju moc všem za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]