Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké náušnice?

Od: eulalie* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Dneska mě napadají samé takové jednaké otázky. Nejprve to tedy byla barva ponožek, nyní se ptám: "Jaká barva kamínku v náušnici se hodí pro hnědookou téměř brunetu?" *nevi*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Můj typ - zelená. Důležitý je také tvar náušnic - podle obličeje, délky vlasů atd. Ne každé sluší třeba visací, nebo malé, či velké kruhy.

eulalie*
hodnocení

Děkuji, taky jsem si to myslila :)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tak, snad briliant nemůže vadit žádnému obličeji či barvě vlasů i očí. Zdravím!

P.S. Předpokládám, že cenu neřešíte, máte si vybrat a půjde o přijetí daru .

doplněno 12.02.15 20:28:

eulalie - budiž. Sekačka je asi praktičtější, ale i čirá barva kamínku z Jablonce by snad nevadila.

eulalie*
hodnocení

Dobrý večer, kéž by to byl dar pro mě. Jedině tak ve snu *plac*. Já dostávám praktičtější věci - vysavač, sekačku na trávu a tak podobně *smich*, případně vůbec nic :(

doplněno 12.02.15 20:37:

Bene, z Jablonce? Klidně. Tedy pokud bižuterie jablonecká ještě funguje a vyrábí.

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Já jsem hnědooká bruneta a nejraději nosím tmavě modré (petrolejové) kameny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]