Nejste přihlášen/a.
Věděl by někdo, kde sehnat bílé líčidlo, byla jsem v pár drogeriích a nic takového tam nebylo. Potřebuji to pro masku na karneval.
Dobrý den,
pokud to spěchá a originál bílé líčidlo neseženete, kupte v nějaké té drogerii nějakou pleťovou masku - dcera občas doma nosí takovou světlouncezelenou, téměř bílou, z Rossmanna - vždy mne z vedlejšího pokoje varuje Nelekni se, mám masku. Takže účel by to splnilo a ještě byste si pleť pohýčkala
Já bych v hmoždíři natloukla rýži. Vyrobila bych rýžový pudr. Pleťová maska bude vysychat a praskat. Pod maskou nesmí být žádná mimika.
Teď mě napadlo, bílá tužka na oči? Hodně rozetřít. To by možná šlo.
Pokud si zadáte divadelní líčidla /karneval, masky/, vyjedou přímo obchody, které je nabízejí, máte - li čas, tak si je objednejte on-line. V Praze Na Perštýně byla i prodejna přímo specializovaná. Když jsem neměla v učení peníze, tak jsem pro ně chodila tam, byly levné. Dnes již asi neexistuje, nevím.
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.