Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návštěva kina v těhotenství?

Od: bluby* odpovědí: 11 změna:
dobrý den.jsem v 9tydnu těhotenství a chtěla jsem se zeptat, jestli si myslíte, ze kino nějak vadí v prubehu těhotenství?
děkuji za odpověď.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevadi, ale v soucasne dobe, kdy je chripkova epidemie by jsem radeji zustal doma u DVD

bluby*
hodnocení

OK.děkuji za odpověď.myslela jsem to výhledově, mezi lidi ted nechodim skoro vůbec,
uska*

Těhotenství není NEMOC ! Proč nechodíte mezi lidi (mimo chřipkové období)? Vy nepracujete? Vždyť to není život povalovat se doma, to vás uspokojí?

Dělejte vše na co jste byla zvyklá mimo těžkou, ale opravdu těžkou manuální práci nebo rizikové sporty. Prospějete sobě a především miminku.

ria*
hodnocení

1x

Vy těhule to dneska strašně přeháníte :).. ségra je úplně na zabití s tím, jak zkoumá kde co, jestli to může, nebo ne. :D Podle toho by tady nikdo z nás ani nebyl.. .:)

hodnocení

1x

Mezi lidmi se traduje, že by se těhotná žena měla dívat na hezké věci. Žádné nerváky, žádné šoky, byt v pohodě, hodně spát a být stále pozitivně naladěná. Když do kina, tak na žádné Vetřelce a tak. Když je mamka v pohodě, bude v pohodě její miminko. Bude spinkat a papat a kakat a život bude krásný pro všechny okolo, nejen pro miminko. *houpy*

bg
hodnocení

0x

Nějak nechápu, v čem by to mělo vadit :o

eulalie*
hodnocení

0x

Kdybyste měla rizikové těhotenství, tak pak vadí kdeco. I třeba delší sezení... V pozdějším stádiu těhotenství vám asi bude vadit břicho, následně častá návštěva WC, kvůli které byste možné neviděla film v kině v jednom sledu. Ale jinak návštěva kina nevadí.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, kino by vadit nemělo - pokud se vyhnete velké tlačenici u vchodu nebo u šatny.

Ale, volte dobře ten promítaný film. U hororu budete křičet, plakat a otřásat se. A u dobré komedie se zase budete smát a za břicho se popadat. Snad něco hudebního? Zdravím!

doplněno 10.02.15 14:11:

faithoncemore - jo, pravěk. To byla skvělá doba. Máte pravdu, že basovou linku hudby jsem podcenil. Tak snad raději němý film .

faithoncemore*

Pokud to nebude rocková záležitost, kdy z basů vibruje celá podlaha :) některá kina mají dnes dobré aparatury a pouštěj je zatraceně nahlas
...jsem si vzpomněla, jak jsem kdysi v pravěku byla těhotná a jeden koncert Etc jsem měla skoro celou dobu chodidla mírně nad zemí (posílila jsem si tím břišní svalstvo), protože jinak mne ty vibrace strašně prostupovaly.

lidus*
hodnocení

0x

Přeji hezký den a blahopřeji, stačí si uvědomit, že těhotenství není smrtelná choroba, pak můžete do kina i den před porodem (jestli v tu dobu vydržíte dvě hodiny sedět).

hodnocení

0x
Kino ,pkd to nebude nervák ,tak nevadí,hezky to napsala Babkazov-*palec*. Moje by snad ( poslední měsíc těhotenství,byla v nemocnoci-vysoký tlak,tak si ji tam nechali) asi až do poslední doby chtěla i styk!Dělějte vše jako normálně (samozřejmě netahat těžká břemena,)a možná pkd sportujete,tak snížit zátěž !Těhotenství není nemoc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]