Nejste přihlášen/a.
Ahoj nebo dobrý den, moje máti nedávno chytla silnou druhou mízu a fakt mi nevadí, že si chodí po koníčcích, akcích, barech, však taky na to má určitě nárok jenže ona je poslední dobou úplně nesoudná. když vidí mladý chlapy (ona vypadá dobře) tak se začne chovat jak puberťačka, hihňá se a snaží se být vtipná až do trapnosti. její kamarádky se často chovaj úplně stejně, navíc si docela vymýšlí a přibarvuje aby to bylo zajímavé a ona vždy středem pozornosti. Jinak je normálně vdaná, kdyby byla volná tak by to tolik nevadilo. Uznávám, že vypadá na svůj věk dobře, ale neměla by se tak i chovat? Nikdy nedojde na něco víc, myslím jako líbání a tak, ale i tak je to opravdu někdy trapné, jak se snaží zaujmout chováním dvacetileté holky. Je to normální a přejde to?
- pokud jí je tak 30-40 let a dobře vypadá (a nevadí to manželovi) - tak proč ne? Má nejvyšší čas, v 50-60 už by to fakt bylo poněkud "diblíkovské". Někteří muži si to ale mohou dovolit i v těch 60. Ach jo ... !
doplněno 10.02.15 12:01:ohneta - když líbat - tak jedině s cizími !
- teď mne zrovna napadá jenom ten Saudek ... ale jistě bych si vzpomněla i na další
doplněno 10.02.15 12:17:- Dan Nekonečný ze Šum Svistu. - Saudkovi je sice už 100, ale tím větší "štramák" byl v těch 60 - ne?
doplněno 10.02.15 12:31:sice není "šášura" - ale furt pěknej a sexy - Josef Laufer
Nikdy nedojde na něco víc, myslím jako líbání a tak
Nevěřím i ani slovo, jen ti vadí, že máma možná vypadá lépe než ty. Ty jsi u toho, když máma se líbá s cizími muži? Jak můžeš tvrdit, že dojde jen k líbání? Přestaň si vymýšlet a zamysli se nad sebou.
P.S. Přepošli tvůj dotaz s odpověďmi tátovi.
Asi jste mě špatně pochoopila, ona se s nima jen objímá a chichotá se kupujou jí drinky a tak, nic víc! Žádné líbání, proto jsem psala že na nic víc nedojde. Nevadí mi, že vypadá líp když si to myslíte, ale když jsme někde spolu tak to dává najevo, dělá třeba, jakože je moje sestra a různě. Je mi to dost nepříjemný, to opravdu je.
A tak to matce přejte. Chce si užít ještě pár minut slávy. Za chvíli přijde do let, kdy si o ni ani kolo nikdo neopře... A že je trapná? Ona si tak nepřipadá, vrátila se do svých mladických let a nechce si připustit plížící se stáří. Ale tomu stejně nikdo neunikne.
- a z hereček mi na "mladici" docela sedne Veronika Žilková a Stropnický taky není k zahození !
Ne všichni "staří" jsou už zralí na "bačkory" a jestli je Vaší mamince tak 30-40 let, tak ještě mladá je a určitě to tak cítí! Na plíživé stáří má ještě nejméně 10 let čas, tak jí to přejte, jak tady ostatní říkají !
doplněno 10.02.15 14:35:cremela - já jsem Vás tipovala tak na 20 - ale jestli Vaše maminka na to má ... stejně jí budete zřejmě domlouvat marně - hezké ženy nerady stárnou, jsou od mládí zvyklé na obdiv a pozornost a stáří je pro ně pohroma. Některé se s tím nevyrovnají nikdy.
Souhlas. Stropnický v mladším vydání děs a hrůza, ale nyní trochu ostříhán, tak už zraje jako víno, bude snad lepší a lepší, také se mě začíná líbit víc. I s paní Veronikou se k sobě hodí, která je nyní v pěkné kondici, je šikovná, dbá na sebe a je vidět, že má okolo sebe dobré vizážisty, kadeřníky atd..
Není, dokud jí bylo 40, tak to bylo v pohodě, ale s tím přibývajícím věkem po té 50-tce jak kdyby se to všechno snažila dohnat.
a kolik je vám? jste si jistá, že vy v jejím věku se nebudete chovat stejně? tady ta představa mladejch že rodiče, babky, dědci, se musí chovat tak, jak jim to ukládá společenský standart nacpanej do jejich hlav mainstreamovými médii, mě rozesmívá
My jsme dost jiný povahy někdy je to super, ale jindy jsme jak voda a olej. Bylo jí nedávno 50, já už taky nejsem teenager a občas spolu vyrazíme ven na akci.
My měli doma v tomto věku to samé. To je dobou, možnostmi, televizí atd. Maminka si chce ještě život užít a nechce se cítit jak stará vykopávka, navíc jí těší, že nevypadá jako Vaše matka, ale sestra. Nedá se nic dělat, chápu, že je Vám to trapné, mně to také bylo, ale věřte, až se maminka stane babičkou tak jí to trochu přejde
Dobrý den, hlavně, že to nevadí tomu, kdo je její manžel. Zdravím!
P.S. Myslím, že by to mohlo být "diblíkování".
doplněno 10.02.15 13:56:No, někteří lidé neunesou tu hrozbu stárnutí a když začínají cítit žár kremační pece, tak se snaží tomu osudu uniknout a prodloužit si "mládí". Ale, "pekárna" nečeká (viz film Kolja).
doplněno 10.02.15 13:59:cremela - máte pravdu, že bych ji docela rád poznal .
cremela - a není to tedy tak, že když jdete někam společně Vy, Vaše kamarádky a Vaše matka, tak ji berete jako dospělý dozor, ale ona se chce přizpůsobit tomu mládí, aby tam jako dozor nevypadala? Možná jen nezná tu míru a tak dělá to, co ostatní mladí - druží se.
Dámy v letech které si hrají na mladíce a snaží se koketovat s mladými muží jsou vždy trapné. Nechte jí, ztrapní se sama a dojde jí to. Muži nejsou slepí a nic víc než legraci si z ní dělat nemůžou. Mají na výběr mladší, proč se zahazovat se starou.
To jen tak rychle nepřejde. Je to rysem její osobnosti, a naučila se to v pubertě, dá se to pozorovat častěji u 35letých (plus-mínus) žen. Ale po 40 se to začne rychle zlepšovat
Předpokládám, že Vaše matka bude asi více sexy nežli Vy. Tak jí to nezáviďte, taky se dočkáte.
A to spolu chodíte do barů a tak? Máti se prostě jen tak nezmění, s tím nepočítejte. Chápu, že Vám to vadí. Osobně navrhuji nechodit spolu do stejných podniků a na akce...co oči nevidí to srdce nebolí. Nic jiného se dělat nedá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.