taky mě to nedalo tak jsem zagůglil a došel na to že to je mlýnek zvaný chopper: mlejn.com/...
ronyx*
Dovolím si jen doplnit - byl jsem se podívat na odkazu a mlýnky tohoto typu tam mají samé zahraniční, kdežto autorka otázky má mlýnek značky Porkert, čili české výroby. A zase v kolekci Porkertových mlýnků tam tento typ vyfocený nemají. Takže je docela možné, že se jedná o dost neběžný starý mlýnek a rozhodně by to stálo za to třeba kontaktovat to zmíněné muzeum o další info k mlýnku či ho třeba tam nabídnout k prodeji.
sanyo*
Mlýnek je z doby made in czechoslovakia, zcela jistě je asi na potraviny jako takové, zcela jistě nebude na mletí máku... Princip mletí masa nebude jako je dnes pomocí nože, ale zřejmě se bude jednat o mačkání, drcení a podobný způsob.. dodávám další pomocné foto..i s jiným typem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.