Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mlýnek - k čemu se používá?

Od: mili* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den. Nalezla jsem tento mlýnek. K čemu se používá? Vypadá jinak než klasický na maso nebo odšťavovani. Děkuji. M.
Mlýnek - k čemu se používá?
Mlýnek - k čemu se používá? #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

taky mě to nedalo tak jsem zagůglil a došel na to že to je mlýnek zvaný chopper: mlejn.com/...

ronyx*

Dovolím si jen doplnit - byl jsem se podívat na odkazu a mlýnky tohoto typu tam mají samé zahraniční, kdežto autorka otázky má mlýnek značky Porkert, čili české výroby. A zase v kolekci Porkertových mlýnků tam tento typ vyfocený nemají. Takže je docela možné, že se jedná o dost neběžný starý mlýnek a rozhodně by to stálo za to třeba kontaktovat to zmíněné muzeum o další info k mlýnku či ho třeba tam nabídnout k prodeji.

sanyo*

Mlýnek je z doby made in czechoslovakia, zcela jistě je asi na potraviny jako takové, zcela jistě nebude na mletí máku... Princip mletí masa nebude jako je dnes pomocí nože, ale zřejmě se bude jednat o mačkání, drcení a podobný způsob.. dodávám další pomocné foto..i s jiným typem

Mlýnek - k čemu se používá? #3
Mlýnek - k čemu se používá? #4
Mlýnek - k čemu se používá? #5

hahanaj*
hodnocení

4x

podle této fotky by to měl být starý mlýnek na maso

elektro.hyperinzerce.cz/...

mili*
hodnocení

Tudíž moje mylka, ze mlýnek na maso ma kruhové vyústění. Děkuji moc všem za odpověď.
hahanaj*

novější mlýnky to mají -ale tento bude asi jejich předchůdce;)

ronyx*
hodnocení

1x

Rozeberte to a ukažte, jak vypadají vnitřnosti a jak to vevnitř zapadá do sebe - takhle je to vaření z vody a hádání z křišťálové koule.

mili*
hodnocení

Mlýnek na maso má přece mřížku a kolem vyústění krouzkovy závit. Mlýnek u sebe nemám. Jen rychle cvaknute foto při vyklízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]