Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Běloba do marcipánu jak funguje?

Od: tigrine* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den všem,

chtěla bych se zeptat, jak funguje a z čeho je vyrobená tzv. běloba do marcipánu?

Nikdy jsem ji nepoužívala, ale mám to v plánu, tak se chci zeptat -

Když budu dělat klasickou domácí mandlovku ze sušeného mléka a když přidám bělobu - má to ten efekt, že bude bílá nebo se na to vykašlat?

Bílou potahovou kupovanou hmotu nechci, nechutná nám...

Děkuji za odpověď, hezký den, Eva

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

1x
avatar pepr

Jak funguje nevím, ale skoro jistě její bělost dělá Oxid titaničitý.

 

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den .Má paní pracuje s marcipánem tak říká,že běloba je fajn a efekt to má,když ji přidáte.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]