Běloba do marcipánu jak funguje?

Od: Datum: 09.02.15 13:52 odpovědí: 2 změna: 09.02.15 20:09
avatar

Dobrý den všem,

chtěla bych se zeptat, jak funguje a z čeho je vyrobená tzv. běloba do marcipánu?

Nikdy jsem ji nepoužívala, ale mám to v plánu, tak se chci zeptat -

Když budu dělat klasickou domácí mandlovku ze sušeného mléka a když přidám bělobu - má to ten efekt, že bude bílá nebo se na to vykašlat?

Bílou potahovou kupovanou hmotu nechci, nechutná nám...

Děkuji za odpověď, hezký den, Eva


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: pepr®
Datum: 09.02.15 20:01
avatar

Jak funguje nevím, ale skoro jistě její bělost dělá Oxid titaničitý.

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 09.02.15 20:09

Dobrý den .Má paní pracuje s marcipánem tak říká,že běloba je fajn a efekt to má,když ji přidáte.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.