Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych koupit kvalitní termoprádlo.Navštívila jsem několik obchodů i specialních,ale nemohu nějak vybrat.Zdá se mi to takové řídké(tenké).Chci aby to plnilo účel.Mám kupovat podle značky nebo vyšší ceny?Poradí mě někdo?Děkuji.
Musíte se rozhodnout jaký účel chcete ,aby to prádlo plnilo a jestli to chcete na sport nebo běžné nošení, jsou různé typy právě podle funkcí, na běžné nošení taď v zimě , aby Vám nebyla zima se používá jiný materiál než třeba pod kalhoty na běžky, některé materiály jen odvádějí pot, některé odvádějí pot a zahřejí atd. a hlavně nezapomeňte , že aby prádlo plnilo funkci tak všechny vrstvy nad ním musí být z podobnými nebo stejnými vlastnostmi, protože , když si koupíte termotriko a na to dáte obč. silonovou bundu tak je Vám termotriko k ničemu. Takže si určete účel a podle toho za pomoci prodavačů nebo po vyhledání na netu shánějte, cena ani značka vždy nejsou zárukou kvality.
Děkuji za info.Takže koupit manželovi,který mrzne na rybách jiný termoprádlo jak synovi na hory.Já totiž četla v letáčcích u termoprádla vždy že hřeje a odvádí pot,jen mě ten material zaráží.Nechci koupit výrobek,který neplní svůj účel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.