Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, na slevovém portále doluj.cz, kde občas nakupuji se objevila sleva která by spíše zaujala mou ženu, ale zaujala mě :D Chtěl jsem se zeptat, mám problém s přebytečnými tuky, na fitness sem lenivý a neumím donutit se pravidelně chodit, vyřeší můj problém pravidelná docházka na toto ošetření? Máte nějaké zkušenosti? Jak se na mě budou dívat když tam dorazím, a budu muž a ne žena. Děkuji za odpověďi.
Dobrý den, budou se na Vás dívat jako na platícího zákazníka. Pokud jde o samotnou proceduru, nevyhazujte peníze za blbosti, které Vám nepomohou a navíc Vám ještě mohou podlomit zdraví. Uvažujte jako zdravý a rozumný člověk, začněte jíst zdravě, cvičit a hýbat se, žena na Vás bude pyšná a Vy sám budete pyšný na sebe až se začnou dostavovat výsledky Vaší dřiny, nehledě na pozitivní vliv k Vašemu zdraví. Přeji hodně štěstí a úspěchu, ať už se rozhodnete jakkoliv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.