Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Je mi teprve 14 let a už mám tak trochu povislká prsa jde to nějak zpravit aby má prsa byla krásná i bez podprsenky?
A abych nemusela psát další otázku tak se rovnou zeptám na další.
Jsem celkově docela hubená (normální postava) ale mám strašně tlustá lýtka ... Nevíte co dělat abych je měla hubenější, tenčí? Zkoušela jsem různě cvičit a už přes rok nejím sladká a příliš mastná jídla ..
Předem děkuji za všechny vaše reakce!
Aho Mony. Doporučuji ti přestat se úpěnlivě pozorovat v zrcadle. Mít povislá prsa v 14 letech mi přijde opravdu nemožné, však ti sotva vyrostla, nevisí ti snad na hrudníku roky, ne? A jestli si nechceš rozhasit ženský cyklus, tak s hubnutím přestaň. Jaká lýtka si přestavuješ? Takové ty špilky, co mají některé ženy? Vždyť je to škaredé. A nezapomeň, že něco je dáno i geneticky, tak to změnit lze velice těžko.
Ahoj Co se týče lýtek,budeš je mít asi dědičné,takže s tím se nic moc dělat nedá...
Co se týče prsou,dělám tyto cviky,jsou dobré a pomáhají.
Dobrý den, jste ve věku, kdy máte plné právo být nepokojená se svým tělem, ale také se to tělo ještě vyvíjí. Ta ňadra mají různé tvary i velikosti, tak možná jenom nejste s tím současným stavem spokojená, možná máte ňadra větší (a těžší) nebo je to jen Váš dojem a je to vše OK. Snad udržujte zdravou výživu a posilujte celé tělo cvičením nebo tancem či jógou.
Zdravím!
Doporučuju začít pravidelně navštěvovat saunu a občas si všímat, že "každá má něco". Na střední škole jsem měla spolužačku, která měla abnormálně silná lýtka. Po dětech se jí celá postava nějak přeformovala a vypadá nádherně souměrně, mám i pocit, že lýtka má naprosto normální. Je to vývoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.