Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samoopalovaci krém v těhotenství?

Od: bluby* odpovědí: 5 změna:
dobrý den,samoopalovaci krem v těhotenství ANO x NE
vaše nazory,zkušenosti,rady,
děkuju:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Kůže je prostupná pro kdejakou chemii, kterou si tím pádem vpravíte do těla. Logicky z toho vyplývá, že samoopalovací krém nebude v těhotenství nejvhodnější volba. Dokonce ani opalování přirozené není v těhotenství doporučováno. Takže za mě: NE!

hodnocení

0x

Zdravím.Já sobně bych ho nepoužívala a počkala,až se miminko vyklube na svět.Přece Vám jde o jeho zdraví,ne !?Přesto Vám posílám diskuze na toto téma,čtěte.Názory se mísí.

doplněno 07.02.15 14:58:

Nebudu psát za mých mladých let...Ale,děti už mám dospělé...Nikdy nás nenapadlo,abychom se v době těhotenství opalovaly,nebo barvily vlasy,nebo já nevím co ! Nejpřednější pro mě byla má miminka,takže jsem jedla zdravě,chodila na dlouhé procházky,cvičila jsem a vůbec,dělala jsem vše pro ně !

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, názor? Nepoužívat - nikdy. Také proč? Počkejte si na přírodní sluníčko. Zdravím!

faithoncemore*
hodnocení

0x

Co nejméně sra*ek do těla i na tělo, v době těhotenství a kojení.
Trochu ty priority na čas přehoďte ;)
(týká se i barev na vlasy!)

ria*
hodnocení

0x

:)) taak za to přesně včera dostala sestra od gynekoložky vynadáno, nejlíp jen přírodní krémy, žádná chemie, a co je pro sestru největší šok - jak píše @faithoncemore :), samozřejmě žádné odbarvování, obarvování vlasů!.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]