Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí stehen

Od: jeila odpovědí: 5 změna:

Chci zhubnout stehna, dříve jsem dělala 8 let závodně basketbal běhala jsem hodně a naplno. Tréninky 3x týdně 1,5 nebo 2h. Jenže stehna jsem měla hrozně tlustá. Nedávno jsem s tím sekla jak svaly ochably stehna se zmenšila, vím že jsem nezhubla, ale jen ztratila svalovou hmotu. Protože mám dost tuku na stehnech a když běhám tak se sice svaly zpevní ale tuk vyleze na povrch. Jednoho dne bych chtěla docílit mezery mezi stehny neznáte nějaké cviky na hubnutí stehen?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

1x

To je pořád dokola. Neexistuje cvik, při kterém hubne jen část těla.

iv®
hodnocení

1x
Dobré rano. Zhubnout pouze v jedné partii nelze. Ale lze na sobě pracovat. Co takhle zpevnujici cvičení určené těmto partiim? A dalsi věc : velice dobre jsou zabaly. Pomoci termo gelu ( me se osvědčil obyčejný skoricovy gel ). Po cviceni sprcha, pěkně stehna promasirovat gelem, udelat zabal pomoci potravinarske fólie, prikryt ručníkem a vychutnat relax.

stirecek*
hodnocení

1x
Cviky na hubnutí nejsou. Musíte změnit jídelníček a celkově stravovací návyky. Pak budete mít mezery všude :)

hodnocení

1x

Patrně jste typ.,který má silnější stehna a zadeček,,,tam je potíž zhubnout..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]