Nejste přihlášen/a.
Jaký olivový olej je kvalitnější, ten který tuhne v ledničce a nebo ten který za stejné teploty a umístění netuhne? Oba jsou extra virgin lisované za studena, jen každý je z jiného státu. V čem je tedy rozdíl a proč tuhne jeden a druhý né?
Dobrý den, řekl bych, že to o kvalitě oleje nic nevypovídá - každý má jiné vlastnosti a tak se chová jinak. Možná si porovnat složení výrobků na etiketách. Zdravím!
Ten co netuhne může být falešný, ale taky pravý jen byl např. zazimovaný. Byl zchlazený a přefiltrovaný ,aby tolik netuhnul při skladování ve sklepích. Při filtraci se odstraní voskové látky, ty dělají to tuhntí oleje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.