Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chceme mat este dieta - 39 rokov

Od: smoliarka* odpovědí: 5 změna:

poradte mi manzel ma vsetko v poriadku a ja uz mam dve deti za ako slobona mamicka ale s priatelom za ktoreho som sa vydala pokusame sa o dieta zhruba uz styri roky no pobehala som vsetkych moznych doktorov ale stale nic som uz zufala zacali sme uz na to nemysliet ba dokonca ja uz prestavam dufat poradte mi prosim co mame spravit : ja mam 39rokov a manzel 41rokov - neni to uz neskoro?

doplněno 05.02.15 19:29:

my sme uz na to prestali mysliet a ja som uz aj lekarovi povedala ze uz neverim ze by som este zostala tehotna ked ze uz mam 39rokov a moj syn ma 17a mladsi 9rokov obavam sa ze tu mi uz asi nikto nepomoze ani neporadi v tomtom :(

doplněno 23.03.15 08:43:

manzel neprestava dufat ze by sme este mohli mat dieta ale ja uz som koncila uz nedufam myslim si ze to je osud a osud nam tak dal ze sa mame radi tak mame zit aj bez spolocneho dietata :,,,(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

4x

Naději jistě máte, otěhotněly i starší ženy a dnes vám může pomoci i některá reprodukční klinika. Pokud dítě chcete, nečekejte a některou z klinik navštivte. Brno bych poradila REPROMEDA v Židenicích, nevím to jistě ale ZP prý mají nějaký věkový limit kdy zákrok hradí, jako samoplátce by snad nebyl problém. Zvažte dobře zda i za 10 let budete mít sílu vychovávat puberťáka.

hodnocení

2x

co si pamatuju z různých článků, tak jsou to hlavně 2 problémy:
- stres, že to mooooc chcete (kolegyně otěhotněla až po adopci, kdy se na to fakt vykašlali a neřešili - snažili se x let)
- menší frekvence sexu. Když jste byla mladší měla sex každý den nebo od den, teď třeba jednou v týdnu a ta šance se tím prostě snižuje. :)

eulalie*
hodnocení

2x

Chce to klid a nohy v teple... obrazně. Pokud má těhotenství přijít, tak přijde. Snad vás uklidní, že jsou tady na poradně i matky, co rodily po čtyřicítce :).

mmm*
hodnocení

2x

A zkoušela jste už nějaké léky na tvorbu vajíček? V mém okolí hodně pomohli.

smoliarka*
hodnocení

ake lieky uzivali poradte mi prosim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]