Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem divná?

Od: miss odpovědí: 19 změna:
Je mi 12let chodim do 6 tridy a jeste nikdy jsem nemela kluka nikdy jsem se nelibala ani si nedala s klukem pusu. Jsem divna?
A kdyz nekoho miluju nevim jak mu to rict takze z toho nic nebude :( , ejhorsi na tom je ze se vas jeste kluci ve skole ptaji jestli jste panna nebo jestlj si to delala, jeytli si s ekym spala,mr..la,su..la atd.nechci byt tak moc sprosta a vzdy se mi ch e skoro brecet nebo tak
Jsem divna?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Nejsi divná,neboj ;)
Divní jsou ti kluci,kteří se tě na toto ptají.Hrají si na machry a zatím znají sex leda tak z videí.Neodpovídej jim,hlupáci se mají přehlížet.Nestojí za to,aby se inteligentní člověk s nimi bavil !

martinaa*
hodnocení

5x

Čauko, jsi úplně normální. Jen máš smůlu na dnešní divné děti. Nemít kluka, nelíbat se a ne ... (všechno to ostatní) je ve 12 letech naprosto normální:). A nevěř řečem okolo, kluci se snaží být drsní frajírci a přitom sami ještě nevědí, na co ho mají ;).

hodnocení

4x

Ježiš, ve 12ti letech bys byla spíš divná, kdybys toto všechno měla už za sebou. Kluci jsou puberťáci, pošli je do háje s takovými řečmi!

hahanaj*
hodnocení

3x

Ve tvém věku nejsi divná - jsi naprosto normální, jsi ještě dítě.

lucie*
hodnocení

2x

To by mě zajímalo zda ti kluci už mr...li:)vždyť jste děti.Je to takový ten debilní humor,tím jsme si prošli všichni na základce.Divná nejsi,já byla poprvé políbená v 18letech.Prostě se s nima nebav,do tvého soukromí nikomu nic není a pokud někdo vykládá nějaké zážitky tak lže a machruje.Prostě se jim vyhýbej a bav se jen s kamarády co se umí chovat.

amadeus*
hodnocení

2x

Divny je predevsim ten, kdo by se byl ochoten libat s 12ti letou holkou. V pripade soulozeni by ten jedinec byl nejen divny, ale jeste k tomu kriminalnik.

ddd
hodnocení

1x

vše je s tebou v pořádku...To je jen pubertální humor, který může být někdy nepříjemný.. Nikam nespěchej...všecho přijde samo...Láska..pusa...apod...Pokud se Ti bude někdo líbit...stačí, když se na něj hezky usměješ...Doodáš mu tím třeba více odvahy...

paja4496*
hodnocení

1x

Je to úplně normální. Když jsem byla ve tvém věku, tak holky z vedlejší třídy se bavili, jak se s někým vykousávaly atd...

Prostě vystřídaly už tolik kluků a to jim bylo taky jen 12 let, no a co budou dělat třeba v 18 letech, když už skoro všechny vystřídaly. Mě to příjde zbytečné mít takhle brzo kluka a navíc to ani nemůže být takové to pravé chození spíš jen kamarádství s pusama. Mě je 15 a taky jsem ještě neměla kluka a ani jsem se s nikým nelíbala.

A ty jejich kecy neřeš, chtějí být zajímavý, že už něco v tomto směru vědí. Jejich kecy přestanou až trochu dospějí a budou si víc vážit holek. Neospovídej jim ! ať si myslí, co chtějí, protože když jim na to něco řekneš použijí to proti tobě..

miss
hodnocení

Strasne moc dekuji ale jak mam na toho kluka zapusobit je fajn protoze me s tim neotravuje a moc se na intimni otazky nepta je strasne fajn :)
Jak mam na nej zapusobit(pry uz me miloval ale v 5tride myslite ze u kluku se laska taky vraci jak se rika stara laska nerezavi)
lucie*

Zkus to inteligencí...to pomáhá v každém věku.Když se budeš chovat mile,mluvit na urovni a pubertálně nebláznit(jak to některé holky dělaj)tak si tě bude pamatovat a vyhledávat tě.

fik
hodnocení

0x

Myslím že ve 12 letech být panou není vůbec nic divnýho,nic ti neuteče

listopadova*
hodnocení

0x

Jsi úplně normální, skvělá, zdravá holka. Všechno přijde v pravý čas. Těm, co Tě obtěžujou přiblblýma (navíc vulgárníma otázkama), řekni, ať s Tebou takhle nemluví, nebo je rovnou pošli do ... Držím palce!

pohanka*
hodnocení

0x

Já bych napsala, že mít styk s někým ve 12ti letech je naprosto nepřijatelné a je to ohrožování mravní výchovy mládeže. Může to být posuzováno jako trestný čin - svádění k pohlavnímu styku.

Spolužáci se vytahují, vidí, že tebe to rozhodí, neumíš je usadit a oni z toho mají srandu. Něco si přečetli na internetu, časopisech, knížkách a dělají ze sebe chytré a zkušené. Předstihují se mezi sebou a dělají ramena. Samozřejmě oni nemají zkušenosti a pokud někdo má, tak ho to možná mrzí, že s tím tak pospíchal, že tak brzy vstoupil na tu druhou stranu, protože cesta zpět již není. Proč si zkracovat dětství!

Buďto je usadíš nějakou poznámkou /na hrubý pytel, hrubá záplata/, nebo je budeš ignorovat, nebo to nahlásíš - svěříš se učiteli, výchovnému poradci, psychologovi na škole, nebo koho tam máte. Nebo rodičům, protože pro tebe může být svěření se pedagogům nepříjemné, ale pro rodiče by to nemělo být problém. Další kroky bych nechala na dospělých.

Ve vašem věku máte o láskách číst, snít, případně si s holkama povídat o malých tajemstvích. Doba je jiná, musíte se naučit o lásce povídat, ale i rozlišovat, kam až zajít, kde je ta hranice.

Bylo to i za nás. Kdo hodně povídal, vytahoval se, pošťuchoval, dělal chytrého, tak jen zkoušel, co druzí vydrží.

Ale ten citlivý, kdo bere vše moc vážně, neumí používat silná slova, podceňuje se, tak si myslí, že něco zmeškal a chce se vyrovnat a jde honem do vztahu, já už mám také kluka, už se i líbám atd. Ale ti první z toho mají sradnu, kdežto ty to bereš vážně. To je ten rozdíl.

Takže mít vztah až dorosteš, dospěješ, až ty budeš chtít, ne že tím chceš dokázat něco posměváčků.

A ta tvoje láska? Nech ji jako platonickou a nečiň žádné kroky, aby se naplnila. Jenom sni a věnuj se svým koníčkům, svému vzdělávání, najdi si nějaký sport. Protože sport tě otuží, připraví do života, najdeš sebevědomí a i poznáš pravé hodnoty, které u těchto pokřikujících frajírcích nenajdeš.

Pokus se zaměstnat tak, aby jsi neměla čas přemýšlet nad klukama, kteří si to nezaslouží. Pokud by jste neměli doma peníze na různé kroužky a sportovní aktivity, choď do knihovny, budeš si vybírat budoucí zaměstnání tak hledej knihy o různých povoláních a ponoř se do toho, co by tě zajímalo, čím by jsi chtěla být. To je totiž strašně důležité, to ti ovlivní celý život na jakou školu půjdeš. Tak se začni připravovat již teď, ať máš náskok.

Rozhlídni se kolem sebe, co by jsi mohla dělat zadarmo, dojdi do nějakých klubů, organizací, do skautu, informuj se ve škole, jsou domy dětí a mládeže atd.. Zamysli se, co tě baví. Práce s dětmi nebo se zvířátky? Pomáhej někomu v sousedství nebo v rodině, hledej příležitosti.

Láska a vztah přijdou později samy, teď by jsi si jenom zkomlikovala život, nepospíchej.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- jsi divná, že takhle blbneš už ve 12 letech - jak to vůbec myslíš, že jsi nikdy neměla kluka? Co na to říká maminka - té bys se měla ptát, ne tady ! Chceš být prostitutka, nebo se chceš v 15 letech vdávat, nebo co chceš? Zase další provokatér !

doplněno 06.02.15 17:25:

- no ale v 9 letech? - to jsem tedy fakt divná já ! Nemyslím si, že by mladí měli začínat se sexem v 25 letech, za normální věk, ale považuju nejméně 16 let, já jsem začínala v 18 letech - a o nic jsem nepřišla !

doplněno 06.02.15 18:18:

pro zasmání -

v těch asi 9 letech jsme si s kamarádkou hrály na doktora - měnily jsme si např. "plínky" - a pak jsem u zpovědi (chodila jsem tenkrát do náboženství) - vážně četla panu faráři ve svém seznamu hříchů - "smilnila jsem sama i s jinými" . Později jsem na to vždy se smíchem vzpomínala - ale teď by to panu faráři asi tak divné nepřipadalo ! ...

paja4496*

Nevím, kolik vám je, ale asi neznáte dnešní mládeš !

V dnešní době je úplně normální, že 12 letá holka má kluka (dokonce i 9 letá). Samozřejmě nemají spolu pohl. styk, jen si hrají na chození, ale spíš jsou to jen kamarádi. V tomto věku ani nelze brát to chození vážně !

lucie*

:)pozor,tady si spousta přispívatelů myslí,že do 12let si hraji,potom jen chodí za ruku a v 16-ti jsou všechny panny a do 25-let měly max.jednoho partnera.To ale není případ culdabulda1 ,jsou tady jiní rádci,asi starší generace co si s dnešními puberťáky ani nepovídají,tudíž mají růžové brýle a netuší jak to chodí.

doplněno 06.02.15 17:36:

Však jasně o Vás to nebylo:)já taky v 18-ti a do 18-ti se mi ani hrát na chození nechtělo,nějak jsem věděla(v podvědomí)že jsem na tyhle věci"malá".Hold dneska jsou nakrmeni facebookem,chováním celebrit,kolem sebe vidí jen rozvody a střídání partnerů,že všechno jde a toleruje se to a pak se snaží začít co nejdřív ať nejsou pozadu.

kvetuse*
hodnocení

0x

jsi ještě dítě a nevím, proč by jsi měla mít za sebou zkušenosti dospělých ! Jsi ve třídě obklopena kluky, kteří jsou v pubertě a hrají si na dospělé, ale doma si možná hrají s autíčkem. Jejich cílem je Tě přivést do rozpaků. Nenech se vykolejit ! Pokud by se Tě ptali na takové dotazy, tak bych jim poradila, ať se zeptají maminky a tatínka v kolikati letech mr...li, kteří jim velmi jistě ochotně odpoví...). Možná bych si postěžovala učitelce nebo rodičům , protože toto je už obtěžování !

miss
hodnocení

Děkuji všem ,ale nejvíce "pohanka" Vám moc děkuji z Vás jsem se nejvice poučila i z ostatnich
Já totiž myslela že když sním tak je to špatně že bych se měla zpamatovat ze snů a 6ít jen realitou což mi prostě nejde
Ještě jednou všem moc děkuji a hlavně "pohanka" :)

mari*
hodnocení

0x
Mě je 13 let a v téhle věci jsem si už udělala jasno ;) Mě se líbil jeden kluk od 1.třídy do 6.třídy.Byl tichý,romantický..jednou mi přinesl i kytku do školy.. byl prostě podle mě úplně úžasný člověk.I on mě podle všeho miloval.Celé ty roky jsem ho milovala a představovala si náš společný život..Jenže moje láska k němu se začala měnit v 5. třídě.To jsem se dozvěděla že pravidelně kouří každý den.Ale stejně jsem ho milovala ještě jeden celý rok. Ale teď už vím,že to bylo všechno zbytečné.
Tím tě chci říct ( asi tady působim jako o x let starší ženská, a to jsem jenom o rok starší než ty :D ), že si toho kluka pořádně prostuduj, klidně i na několik let, ono to za to stojí :)
A teď tomu jestli jsi divná.. ani náhodou :D Já jsem taky pořád panna a co jako.. klidně do dvaceti budu a klidně i dýl a nebudu se za to stydět. Vždycky když začnou kluci s jejich trapnýma kecama tak jim dam stěru, že se neptají dva roky :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]