Nejste přihlášen/a.
Doma dělaný melír (blonďatý nebo chcete-li žlutý),na alobal.Leč nezkušená,vlasy do alobalu i zabalila,ne aby nechala ležet pramínek jen na alobalu.vlasy se spálily.
Co s tím, dá se to nějak regenerovat,nebo jen zatnout zuby obrnit se trpělivostí a nechat odrůst?![]()
suché jako chemlon i roztřepené.úplné chomáčky se vyčesaly...ale už to nepadá,tak snad se to vzpamatuje.Prosím s jakou kůrou máte dobrou zkušenost,nebo něco co se doma dá umíchat ,kalko citronová štáva + něco-co?
Zajdi ihned do kadeřnictví a tam tě bohužel ostříhají a udělají regeneraci.Pokud tam máte supermarket nějaký tak tam berou bez objednání.Třeba to tak nemáš zničené a zásah nůžek nebude tak nutný,ale šla bych k odborníkům.Držím palce![]()
Já ti jen napíši co se mi stalo.Před x lety jsem se barvila a přehnala barvení a na hlavě po barvení chemlon,tahala jsem vlasy.Žádná kůranepomohla.Šla jsem do kadeřnictví a tam jsem dostala regeneraci a to pořádnou ,plus stříhání a po pár měsících a pár stříháních vlásky v pořádku.Nevím jak to máš zničené,ale do kadeřnictví se můžeš zeptat .![]()
Ahojky,
já jsem zažila něco podobného.Když jsem se viděla v zrcadle,začala jsem šíleně řvát..hrůzou.Za hodku jsem měla mít rande a já vypadala jak strašidlo do zelí.Bylo to hrozný.Pár měsíců jsem chodila s kšiltovkou.Ale víš co pomáhalo?majolka smíchaná s trochou oliv.oleje.Napatlat na suché vlasy, zabalit do igelitu,ručník na to a šup so postele.Smýt vlažnou vodou až ráno.A vlasy nefenovat horkým vzduchem a nežehlit!A to opakovat,opakovat,opakovat a ono se to zlepší,uvidíš ![]()
je mi ti líto,měj se hezky MCh
Bohuzel tohle se mi taky stalo, nejhorsi bylo ze to bylo v patek vecer a v sobotu sem mela jit na padesatiny pritelova otce... v sobotu sem si jeste rychle zasla do kadernictvi, kde mi vlasky ostrihali a dali na to nejaky regeneracni krem... pak sem to jeste parkrat doma nechala ostrihat a pouzivala ruzne balzamy a vlasy se spravily...
Ahoj holky(doufám,že tohle "důvěrné" oslovení nikoho neurazí)
Moc Vám děkuji za Vaše rady,alespon vím ,že nejsem sama,komu se to "povedlo".![]()
Na střihání to snad není,to co bylo spálené se prostě vyčesalo,šlo to pryč...Nechávám si narůst vlasy a rostou docela poalu (na moji trpělivost),takže střihat bych volila jako poslední.Určitě vaše rady využiju
,moc,moc moc Vá všem děkuji a tímto si dovolím poděkovat i tomu,kdo tenhle server vymylel.Mockrát jsem tu už našla pomoc,Kdybch to měla napsat stručně ,řekla bych :Babičky měly pravdu- dobrá rada nad zlato.![]()
![]()
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.