Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muj ošklivý nos zaražený v čele

Od: netrap odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer :(
už delší dobu mě trápí jedna věc :(
zanedlouho mi bude 18 let... a ja pořád přemýšlím nad plastikou nosu, proste ho nesnášim z profilu...Ano to říká třeba hodně lidí, že jim vadí oblouček na nose, ale kdyby jen to. Můj nos je jakoby zaražený do čela, nevím jak to vysvětlit, mám čela a pak akový dulek a pak je nos i s tou bulkou jakoby veprostřed. moc mi to vadí :( taky vypadam kvuli tomu blbě když se zeširoka usmívám :( nevím jestli mě chapete ale když bych šla na plastiku nosu šlo by to udelat i tak aby mi nějak vyplnili ten důlek v čele nad nosem? tam kde to proste začíná? vypadá to fakt šíleně ani jsem nenašla podobný obrazky mému nosu :( díky zapřípadné odpovědí... :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Pokud se rozhodnete pro plastický zákrok, pak Vám nejlépe odpoví na klinice, kam na něj půjdete. Proberou s Vámi možnosti, vysvětlí Vám vše, informují Vás i o ceně. Určitě se budou snažit vyhovět Vám tak, abyste byla spokojená. Objednejte se na konzultaci a budete hned vědět vše, co potřebujete a přímo od toho, kdo si Váš problém prohlédne odborným zrakem.

dejavu*
hodnocení

3x

Vím, o co vám jde a nepotěším vás, tohle operovat moc neumí, případně to vypadá hůř, než nos původní. Nezbývá, než se s tím smířit.

hodnocení

0x

Možná, že bys měla pouvažovat o tom, že by ses mohla proslavit jinak, než krásným nosem. Myslíš si, že některý z nich je ošklivější člověk než jiní?

Muj ošklivý nos zaražený v čele
Muj ošklivý nos zaražený v čele #2
Muj ošklivý nos zaražený v čele #3

hodnocení

0x

Škoda že to nemůžeme posoudit na fotce,Třeba to není tak hrozné,jak to líčíte. Spoustu známých osobností je na tom možná i hůře než vy a je to jejich ,,image,,znáte herečku Simonu Babčákovou? Je to skvělá komediální herečka a kdyby neměla ,,svůj,, nos,možná by ani nebyla tolik obsazovaná a lidem se líbí i se svým netypickým nosem.Není vám 18, kdyby jste si stěžoval na ORL že se vám špatně dýchá,možná by šla udělat operace i na pojišťovnu,ale neotálejte. Mé kamarádce v mládí hrozně odstávaly uši,ale opravdu moc,stihla operaci do 18-ti let a nestálo ji to nic a uši má pěkné,u hlavy a je moc spokojená.Držím palce !

martinaa*

Ruze, máte plnou pravdu *palec*, Babčákovou mám moc ráda.

Jenže! Nikdo neví, čím si jako dítě a dospívající prošla, možná to byla spousta posměšků, urážek a všeho možného. Teď si sice může říct "podívejte, co jsem dokázala a kde jste vy všichni", ale hluboko uvnitř to prostě v člověku zůstane. Spoutu lidí rozesmívá, spousta lidí ji žere, ale kolika pánům se opravdu líbí vzhledově jako žena, ne jako skvělá herečka a chytrá ženská?

paja4496*
hodnocení

0x

Moc bych se do plastiky nehrnula, i když ani já nejsem spokojená se svým nosem. Nemám ho ráda z boku. Mám spíš pršáček, ale s bambulkou. Nehrnula by se do plastiky, protože co jsem četla, tak každý po ní psal, že se mu víc líbil ten jeho původní nos. Plastika není bezchybná. Nos se může skřivit a různě poničit a to potom zase jít na další plastiku a vyhodit další peníze za to to nestojí ...

najda5*
hodnocení

0x

V mládí jsem se také neustále pozorovala a přišlo mi, že mám zvláštní bradu, nos taky podivnej a z profilu vypadají všichni kolem mě krásně a já nějak jinak. Nos mám dodnes trochu nakřivo, protože mám křivě rostlou nosní přepážku. Když jsem si zjistila, co za rizika případná korekce obnáší, rychle jsem si to rozmyslela. Důležité pro mě je, že se mi dobře dýchá. Svůj nos mám ráda, protože je můj. Navíc s odstupem let vidím samu sebe z profilu jako naprosto dokonalého člověka. To, co se mi v mládí nelíbilo, dnes vnímám jako něco krásného, co ke mně patří. Tvář se nám navíc v průběhu let mění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]