Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soukromé školky

Od: sandram* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

jsem z Brna a sháním nějakou soukromou školku. Nejlépe Brno - střed nebo blízké okolí. Bohužel se nám nějak nedaří.. Přijde mi, že jsou předražené :(

Syn je docela stydlín a introvert. Tak kdyby měl někdo osobní zkušenosti, byla bych vděčná. Hlavně aby byly dobré učitelky. Hodné a aby se s něma dalo domluvit. Máme totiž bezlepkovou dietu a to bývá někde problém :(

Předem moc děkuji za reakce.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Díky vaší větě o ceně vám musím říct, že pro vás soukromá školka neexistuje.

Můj vedoucí se snažil o soukromou školku pro svou dceru - přišel za ředitelkou a v obálce měl 30tis zápisného (sám mi to řekl). Jen tak se dostala na jejich pořadník. To, že měsíčně platí třeba 5000,- už je druhotná informace - to platí všichni a předem s tím souhlasí.

Jestli chcete poměr cen, mrkněte se třeba mimiskolka.cz/...

Pokud dáte své dítě do školky běžné, samozřejmě může mít upraven jídelníček - jen se bude muset hradit extra cena.

doplněno 03.02.15 13:59:

montessori-brno.cz/...

doplněno 03.02.15 14:03:

Upřímně - já mám-měl děti ve školce obecní. Svačinka s sebou denně by problém nebyl snad nikde. Školkovné 200 měsíčně, obědy 400,-. Abych dával dítě do soukromé školky za 5 a víc tisíc, to bych si musel vzít půjčku-zastavit svůj dům.

Pokud na platbu nemáte (min. 4 tisíce měsíčně!), pak na soukromou školku zapomeňte. A školky státní-městské vám pochválí jedině rodiče z dané školky, tj. ptejte se ve svém okolí, v parcích,..

pb®
hodnocení

0x

Soukromé školky prostě jsou drahé, protože nejsou dotované státem. Nevím jak v Brně, v Praze je nejlevnější okolo 8tis. při celodenním docházení. Myslím, že nejlepší by bylo sehnat takovou školku, kde nevaří, ale rodiče dávají jídlo dětem s sebou. Tak budete mít jistotu, že syn dostane opravdu bezlepkové jídlo. Protože v kuchyni se s tím nikdo patlat moc nebude a četla jsem i názor, že kde se vaří z mouky, tam prostě nelze připravit bezlepkové jídlo. Stačí špatně umýt prkýnko a původně bezlepkové jídlo už je lepkem kontaminované.

Co třeba školka Montesori? Pár jich v Brně je,ale ohledně ceny a uvedené diety už se musíte poptat sami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]