Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, čistim si zuby nekdy i třikrát denne,ale mám je nažloutlé,kávu nepiju,nekouřím,proč? možná sem na to kašlala když me bylo 15,ale ted je to jiné. Nebo mi to tak přijde,spíš zadni zuby na který nede videt mám žluté,kdž se zkoumám v zrcadle. Takový nažloutlý čáry tam mám:/nei to hezké,daji se vybelit zuby u dentální hygienistky a za kolik asi? používám pasty za 80 kč ty na beleni zubů ,aby mi to trochu pomohlo k belosti,ale výsledky žádné...ty modré white pearl myslim. Děkuju za rady.
Problém je v tom, že bělicí pasty nebělí, ale "jen" navracejí zubům jejich přirozenou původní barvu .
Jsou přípravkem, který si poradí se skvrnami od kávy, čaje, nikotinu.
Odstín zubů však nezmění.
"Seriózní výrobci uvádějí na obalu v návodu k použití či v legendě, že bělicí pasta navrací zubům přírodní bělost. A to je skutečně pravda. Bude-li je člověk pravidelně používat, jeho chrup získá či si udrží svoji přirozenou barvu,"
Nejdůležitější roli hraje vždy výchozí barva chrupu. Pokud má člověk od přírody zářivě bílé zuby, může je mít takové i s bělicí pastou.
Ten, kdo je nemá, si nemůže myslet, že to pasta zajistí.
doplněno 03.02.15 12:15: Silnější působení maji bělicí proužky Aquafresh Pure White Ultra, obsahující 10% karbamid peroxid.Voskované proužky dobře přilnou, nechávají se působit nejlépe dvakrát denně po třiceti minutách po dobu jednoho měsíce. Je to poměrně zdlouhavá a časově náročná metoda, ne u všech dostačující . Výsledek je viditelnější než u zubní pasty, Cena je kolem 1100 Kč za celou bělicí kúru.
K dentální hygienistce zajděte a nechte si odstranit zub. kámen a zuby vyleštit,což je standartní praxe na zub. hygieně.A hlavně se naučte správně a pravidelně čistit zuby tak jak Vám řekne a žádné "zažloutlé čáry" tam nebudete mít. Vykašlete se na bělení zubů.Vypadá to totiž nepřirozeně. Choďte pravidelně k zubaři jednou za půl roku a vždy před preventivní prohlídkou si zajděte na tu hygienu. A jak jsem psal,čištěte si správně a pravidelně zuby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.