Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, často si delávám do školy těstoviny s masem nebo sójou a rajčaty, ale někdy to skoro nejde požvýkat a je to docela suché. Rád bych proto koupil nějakou omáčku/dresing/marinádu ve skleničce ze supermarketu, kterou bych ty těstoviny pocákal. Nevím jaký je v těchto tŕech věcech rozdíl, jestli to není to samé. Poradíte mi prosím někdo nějakou chuťově neodolatelnou a výbornou omáčku/dresing/marinádu? V obchodě je takový výběr, že nevím co vybrat. Sháním něco opravdu výborného.
Děkuji
Vyzkoušejte Heinz česneková omáčka, ale já ji ředím ještě s bílým čistým jogurtem, aby nebyla tak česneková. Nebo si smíchejte konzervu tuňáka s rajským protlakem, chvíli povařte a šup na těstoviny, taky lahůdka. Ale taková sladká chilli omáčka taky není k zahození. Více lidí, více chutí. No nic, jdu si udělat něco k jídlu.
Dobrý den, pokud ty špagety s tou omáčkou pořádně nepromícháte, tak to bude suché vždy a nepomůže Vám ani nejlepší marináda či omáčka. Když to nepromícháte, tak to najdete až dole u dna (a nejdříve sníte to suché nahoře). Zdravím!
doplněno 31.01.15 16:15:wamp - ten kečup na špagety je česká klasika. Ale, Ital se tomu diví a nikdy by to neudělal.
Ital prý zásadně dává rajčatový protlak, ale nikdy ne kečup - což nás nemusí znepokojovat a hlavně, že nám chutná.
doplněno 31.01.15 16:26:wamp - jo jo. Vždyť i já tam dávám kečup - nejsem přeci nějaký Ital, no ne?
Na těstoviny jako na svačinu-oběd, bych doporučila cokoliv, jenom ne omáčku ochucenou česnekem.
Česnek není dobré používat v přímém kontaktu s ostatními lidmi. Je to bezohledné a pokud si to uvědomíte nyní, budete mít o to menší problém v zaměstnání. Pokud již česnek někdy zamícháte, zamyslete se, jestli nemáte někdy pocit, že se od Vás spolužáci - spolužačky odvracejí, nebo ušklíbají, případně jste mimo dění a o samotě?
Též není dobré připravit si svačinu s aromatizovaným sýrem a rybou. Někdy ani trvanlivý salám typu herkules, uherák nevytváří vonný dech.
Pokud ovšem chcete mít od ostatních klid, tak je toto výborná taktika, jak nebýt otravován.
Když máte těstoviny co nyní vaříte tvrdší - sušší, zkuste je povařit o trochu déle, než jak je uvedeno v návodu, aby více změkly, po vychladnutí budou akorát. Po uvaření promícháváte se lžící oleje?
Olej tam vůbec nedávám,ale asi začnu. Jinak jsem měl na mysli spíše koupit nějakou hotovou omáčku v obchodě, např.: sójová omáčka, hovězí marináda apod..jen nevím která je chuťově dobrá, je jich velké množství a těžce se v tom orientuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.