Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UV GELY - které značky jsou dobré?

Od: erare* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

měla bych dotázeček :) Ráda bych si koupila UV gely, ale nejsem si jistá jinými gely ( značkou, kvalitou, jinou zkušeností ). Nehtíky si dělál sama, Zatím sem používala gely od kamarádky "vypůjčené vzorečky" z jejího salonu a bohužel na nákup plnohodnotných produktů jaksi nemám ( vražedné ceny, to doslaova ) a kamoška mi mecenáše dělat nebude, to by byl bankrot :))

A proto se bych se ráda zeptala na vaši zkušenosti s gely? a jakými značkami? A jak často si je kupuje, používately je pro osobní účel ;) A kde je možnost sehnat gely volně k prodeji pro jednostlivce?

Předem moc děkuji

papa Erare

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyprianka
hodnocení

0x

Nazdarek,

nasla jsem to tady nahodou, tak odepisuji, jelikoz si delam doma taky sama sobe nehtiky.
Ja pouzivam gel Bondique od LCN, ktery mi dobre drzi, ale ten se da koupit jen na veletrzich kosmetiky v Praze na jare a na podzim (jinak prodavaji jen na zivnost.list), je ho 20ml asi za 550 Kc a vydrzi mi 3/4roku az rok. A mamce jsem nehty delala gelem modelaznehtu.cz, ktery koupis na stejnojmenne www adrese. Je taky za par korun a mamce drzel taky dobre. Tam Ti z celyho sortimentu poslou skoro cokoliv. Jen u par produktu maji upozorneni, ze se da nakupovat jen pro registrovane, ale to je stejnak jen u tech priserne drahych znacek. Snad jsem trochu pomohla.
PA MISA

vranka*
hodnocení

0x

Čauky,

já třeba používám gely od M-nails. 40g stojí 535kč a jsem s nima spokojená. Barevné gely mají v akci za 89kč a myslím že stejně stojí i glitrové. Už je mám půl roku a ještě mi tam trochu gelu zbývá. Takže vydrří poměrně dost dlouho.

Jinak jsem si nově pořídila akrygely od Expy. Ty jsou tak o 100kč dražší a drží taky pěkně. Ale Expa má zase barevné gely poměrně drahý.

Tyhle obě firmy sídlí v Praze v pasáži Grossmana. Je to na Václaváku skoro až nahoře. Tam ti prodají vše a to bez živnostňáku. Jejich stráky: www.M-nails.cz

www.expa nails.cz

Tak i já jsem ti snad trošku pomohla. Měj se*ua*

erare*
hodnocení

ahojky,

předem mocinky děkuji za vaše odpovědi :) Nadchly ste mě pro to jěště víc ;) Pro gelíčky mám jasno *ua*

a jen doufám, že se mi nehtíky podaří vždy dobře odmastit, aby mi dobře přichytla nová gel.vrstva. Aby nepraskly bíle konečky a neodloupaly se mi gel od nechtu. ( jo vím u lůžka to trošku zlobím, to je ok, ani to není vidět )

Holky, a když si dělaté doma nehtíky :) děláte nejdřív jednu ručka a pak druhou a nebo nehtík po nehtíku?

Děkuji zase :) za odpovědi *pusa*

vranka*

Já si vždy připravým obě ruce, zbrousím, nanesu gelík, dám zapéct, setřu výpotek a pak zase zbrousím jemným pilníkem. tohle si udělám u obou rukou a pak si udělám levačku, protože ta se mi dělá hůř když jsem pravák. Takže si ji udělám celou( udělám FM, nazdobím nebo udělám tiskátko atd.) Když je celá v cajku tak udělám ruku levou ta je za chvíli hotová. ahoj*slunce**palec*

nikoletka*
hodnocení

0x

Ahoj, nedávno jsem řešila stejný problém jako ty.. nakonec jsem si koupila gely od Expa nails.. stačí ti pouze podkladový, který stojí 255 Kč a k tomu jsem si koupila Miláčka, který mě vyšel 40 ml okolo 600 Kč. Ale jsem s tím velmi spokojená, krásně drží a krásně se leskne, že ani nepotřebuješ vrchní gel, i když já ho používám, ale potřeba není. Jde to s tím važně krásně. Objednávala jsem to na stránce www.expa-nails.cz.

Tak přeji šťastný výběr.. ať jsi s gelíkama spokojená.. měj se.. pa pa

zaynab*

Takže jsem se právě rozhodla, přejdu na expu, ale potřebuju poradit, nejlíp nějaký jednofázový gel a bílá francie zvlášť. Který mám z katalogu vybrat? Mluvíte tady o miláčkovi, co je to zač, píšou, že je jemně růžový, ale já bych raději čirý ... Prosím nikčo, zasvěť mě do toho trošku

ajuska*

Ahoj miláček je jemně růžový jen na pohled v konečné fázy je průhledný, ještě je výborný premium pink, ale je trochu drahší. Bílí beru značený jako bílí 0-0. Je vhodný pro všechny techniky. Poslední vrstvu nechatb zapéct 3 min. kvůli lesku. Zatím se měj fajn Ajulka

erare*
hodnocení

Ahojky Holky :))

děkuji mockrát za odpovědi ;) Fakt jste mi pomohly. ( už jsem začala zkupovat gelíčky )

Ale měla bych jiný dotázeček? Ráda bych si udělala jen nějaký malíčku kurzíček - školení - dýchánek? Nevíte o něčem?

Nechci se tim živit, jen si chce vypilovat pro sebe.

( třeba tam kde prodávaj ty gely, v těch krámech - studiich, by mohly dělat dýchánek, pokec, manuálek ... Chňápete,že? )

Tak se chci vzdělávat ;)

dík a papa

nikoletka*

Ten miláček je sice narůžovělý, ale když ho naneseš a zapečeš, tak je průhledný.. a i to tvoje lůžko je trochu "narůžovělý", takže pak nic není vidět a vypadá to krásně ;) Tak ať se daří *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]