Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda jako oriflame lady?

Od: lilis odpovědí: 3 změna:

Ahoj!

Je mi 15 let a ráda bych si našla nějakou brigádu. Mám ale složitou školu- chodím na bilingvní gymnázium a do toho mám ještě spoustu zájmů, a proto bych potřebovala něco, co můžu dělat z domu.Našla jsem si oriflame lady.Avon lady -mě nijak neláká, a hlavně už ji dělá mamka.Zajímalo by mě, jak to probíhá a kolik je z toho tak peněz, mám zkušenost, že avon přinese spíš víc starostí než peněz a to rozhodně nechci. Budu ráda za každou vaší zkušenost.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vdovec
hodnocení

0x

Je to přesně tak, jak píšete, přinese vám to jen starosti, v horším případě výdaje a výdělek rovná se OOOOO. Manželka to zkoušela, bez úspěchu. Toto se dalo dělat na počátku 9O. let, když tady byl hlad po kosmetice, pěkném oblečení, parfémech atd.,dnes už je úplně jiná doba, všeho nadbytek. Pokud mohu poradit, věnujte se studiu a koníčkům a hledejte jinde.

hodnocení

0x
Ori je v podstatě letadlo které nese akorát těm, kteří mají pod sebou mravenečky ze kterých jim kapou drobné.
Ori nasadí prodejní ceny aby to vypadalo že se na rozdílu mezi nákupkou a prodejní cenou dá vydělat. Ve skutečnosti každá druhá lejdy nakupuje jen pro svoji rodinu a známé kterým stejně zboží nechává více méně za nákupku aby měla aspoň nějaký obrat. Když to dělá máti tak určitě víš o čem mluvím. Doby, kdy lidi kupovali od Amwejáků zubní pastu za 150.- kč jen proto,že je americká jsou už v nenávratnu.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, pokud nevnutíš výrobky dalším kamarádkám, tak nevyděláš nic. A taky to dělá každá druhá, takže je trh docela přeplněný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]