Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám dlouhé vlasy.Chtěla bych nosit tento účes, bohužel to u mě ale nejde tupírováním-mé vlasy nevydrží natupírované ani s tunou tužidla.. Takže sháním nějaké vlasové vsuvky.Nevíte kde bych nějaké koupila?Nevím totiž ani jaké shánět a hlavně kde.Prosím, poradily by jste mi, kde to sehnat (co nejlevněji)? Děkuji . (-přikládám obrázek, který jsem našla, tak si ten účes představuji)
Předem podotýkám, že sem jen chlap (navíc na hlavě mám už 00nic ), ale účes na fotce není podle mého názoru tupírovaný, ale spínaný sponkama, tzv, vlásenkama.
Tupírování pamatuju z dětství (tehdy to byla strašná móda - hlavně drdoly) a natupírované vlasy byly takové zacuchané, že nešly pořádně rozčesat,kdežto tento účes se mi zdá hladký.
Něco o tupírování třeba tady, ty vlásenky, co mám na mysli tady.
Ronyx, sepnuté to je stopro, to je bez debaty, ale dneska už se netupíruje tak příšerně, tak tehdy
Šikovná kadeřnice to umí skvěle zamaskovat, vůbec se to pak nezdá zacuchané.Slečna může mít třeba natupírovaný pramen pod tím hladkým, aby ten hladký držel, aneo tam má takovou tu vsuvku, která se používá k vytvoření drdůlků...
Tady by byl fakt potřeba odborník..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.