Nejste přihlášen/a.
Doktorka by to matce něměla říct,kdyby Ti bylo méně jak 15let,tak to je jiná,takhle nemá důvod jí cokoli povídat.Pokud máš obavy že tvá matka se tam půjde vyptávat,klidně se ještě zeptej doktorky a ta Ti potvrdí že jí nic nepoví,ale sama od sebe mamce volat nebude.Strach neměj,chození k zubaři je horší,uvidíš samaSupr je že tam chodit chceš,protože tohle by se zanedbávat nemělo.
i když už nejsem nácti letá máme s mámou stejného gynekologa a dodnes mě děsí že jí tam potkám.Prostě doma byly tyhle věci tabu a když tak se s toho dělalo něco speciálního kde je třeba stlumit hlas když se o tom mluví.Mě tam teda nikdy nic nebolelo,jen dodnes nevím jestli s ponožkama nebo beztakže nejvíc si kontroluju nohy jestli tam nemám žmolky z ponožek nebo jestli mám čisté ponožky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.