Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dáváte do bramborového salátu

Od: lea* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mne jestli je lepší dát do bramborového salátu majonézu, nebo tatarku. Dávám tatarku, ale všude čtu, že se dává majonéza. Za odpovědi předem děkuji *tanec*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dává se majonéza. Tatarka je už ochucená, na to pamatuj. Nicméně pokud ti to vyhovuje s tatarkou, klidně v tom pokračuj. Určitě je ten tvůj salát nejlepší :)

paja*
hodnocení

0x

Nejlepší je co Vám chutná , ve všech receptech studené kuchyně se do salátů používá majonéza, ale ta není ochucená. S tatarkou je to bez problémů a chuť v pohodě a nemusíte tam přidávat spoustu dalších ingrediencí, já třeba ani nepoužívám ocet , který se do salátů píše a dávám lák z okurek.

lidka*
hodnocení

0x

Také dávám majonézu. Kupovaná tatarka mi moc nechutná a tak si ji raději dělám sama. Ale i v majonézách je veliký rozdíl, co se týče chuti i kvality. Já dělám takový klasický salát podle babičky. Asi na rozdíl od ní nedávám jablko, ale poměrně dost vařené mrkve i celeru ve slané vodě. Nedávám ocet ani lák z okurek, ale lžíci plnotučné hořčice. Už se těším na rybí polévku, kapra a salát. A samozřejmě na Ježíška *andel*

mil®
hodnocení

0x

Majonézu. Kdysi byla i light a ta byla dobrá. Dnes už zase klasika.

hodnocení

0x

Majonézu. Připravujeme si ji doma sami (v Ronicu to trvá dvě minutky). Jako specialitu do salátu přidáváme nasekané kaprlata nebo slané rybí jikry. Obojí dává salátům skvělý šmrnc...

pipipi*
hodnocení

0x

Ahoj,já dávám majonézu,lžíci plnotučné hořčice a trochu láku z okurek-vynikající. ale myslím,že každý má rád salát,jaký jedl když byl ještě malý. Podle mě je majonéza fakt lepší,právě proto,že není ochucená.

simasonka*
hodnocení

0x

Ja davam jako hlavni majonezu a pridam i tu tatarku a lzici plnotucne horcice.Tatarku v malem mnozstvi.Tak 1/3 mnozstvi majonezy.Nebo se taky misto tatarky pridava bily jogurt.A pridavam lak od okurek ma to pak tu spravne nakyslou chut.A ocet jiz pak nedavam.Take zalezi na tom jestli mate radi mazlavejsi nebo sussi salat.Pak treba tatarku uz nemusite davat vubec.A ani tam chybet nebude.Dobrou chut.

bberi*
hodnocení

0x

Majonézu Hellmans na půl s jogurtem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]