Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mne jestli je lepší dát do bramborového salátu majonézu, nebo tatarku. Dávám tatarku, ale všude čtu, že se dává majonéza. Za odpovědi předem děkuji
Také dávám majonézu. Kupovaná tatarka mi moc nechutná a tak si ji raději dělám sama. Ale i v majonézách je veliký rozdíl, co se týče chuti i kvality. Já dělám takový klasický salát podle babičky. Asi na rozdíl od ní nedávám jablko, ale poměrně dost vařené mrkve i celeru ve slané vodě. Nedávám ocet ani lák z okurek, ale lžíci plnotučné hořčice. Už se těším na rybí polévku, kapra a salát. A samozřejmě na Ježíška
Ja davam jako hlavni majonezu a pridam i tu tatarku a lzici plnotucne horcice.Tatarku v malem mnozstvi.Tak 1/3 mnozstvi majonezy.Nebo se taky misto tatarky pridava bily jogurt.A pridavam lak od okurek ma to pak tu spravne nakyslou chut.A ocet jiz pak nedavam.Take zalezi na tom jestli mate radi mazlavejsi nebo sussi salat.Pak treba tatarku uz nemusite davat vubec.A ani tam chybet nebude.Dobrou chut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.