Nejste přihlášen/a.
Má ji prostě odřenou. Při více stycích po sobě už asi dost dobře,,nemaže,,doporučuji používat lubrikační gel,ale né na vodní bázi,ale na ,,silikonové,, a může být i alergická,tak raději neparfémovaný.
Když nebyl problém s kondomem, brání vám něco v jeho opětovném užívání?
doplněno 25.01.15 20:55:pak mne napadá jen lubrikační gel - na kondomu bývá, ale bez něj máte potíže...
Zdravím.S tím jsem měl jednou zkušenost,když jsem jedl pálivé papričky.Tím i semeno bylo pálivé a partnerce pálila
Nemusím se do ní udělat :/ .. ona se udělá jednou,podruhé, potřetí a pak už ji to začíná pálit. Nic ostryho nejím.
Může být alergická na nějaké potraviny, co jste jedl např. arašídy, petržel, mořské plody atd. nebo přímo na sperma. Možná si navzájem předáváte (ping pong) nějakou infekci např. kvasinky, tu musí si lečit oba partneři současně, jinak to nemá cenu.
Mohla by si nechat udělat testy na alergologii, měla by tam říct s čím má problem. Stejně ji tam asi gynekoložka pošle, pokud to neni infekce.
Nebo je to mechanická zálezitost a je podrazdena sliznice.
Zdravím, může to být z nějaké gyn. infekce, třeba od kvasinek, které se musí přeléčit (a Vy samozřejmě také!), od lubrikantu, případně od formy antikoncepce (spermicidní gely a krémy).
Určitě přítelkyně udělá dobře, když si skočí za gynekologem, dva týdny bez sexu snad v krajním případě vydržíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.