Dobrý večer. Mám po 40citce a nepoužívám žádny krém. Ale roky přibývají a už bych měla nějaký na vrásky používat.Na trhu jich je moc a já nevím který vybrat. Ani se nevýznamné vtom jestli bych měla mít oba denni a noční. Nepotřebuji zázrak jen aby byla pleť šlechtěna a nebyla brzo stara.
Za mě - je zbytečné kupovat něco extra drahého. Podle mě jsou to vyhozené peníze. Tady vám ale stejně každý poradí něco jiného. Já používám českou kosmetiku a jsem spokojená.
Co vím,tak D-test výborně hodnotil krémy z Lídlu.(na prvních místech-opalovací pro děti a proti vráskám s Q10)Ten proti vráskám s Q10 byl dokonce jednu dobu vyprodaný...ale už je dostupný a není drahý. izeny.eurozpravy.cz/...
ruzenka04*
Děkuji zkusim od lidlu ale zkusim i s hadím jedem ten zní taky dobře.
Podle mě se tedy s péčí o pleť začíná mnohem mnohem dřív, než po čtyřicítce. To už vrásky jsou a třeba kolem očí je má hodně žen už ve 30ti. Nejdůležitější péčí proti vráskám je nelézt na sluníčko. Záměrně se neopalovat a když už člověk musí na slunci být, používat krémy s vysokým faktorem, sluneční brýle a klobouk a když to jde, tak se tzv. plížit stínem. Ne nadarmo mají lidé, kteří pracují venku, vrásčitou vysušenou pleť. Jaký přímo přípravek, to si musíte vyzkoušet. Nejlépe si vzít v prodejně vzorky a zkoušet. Nejnáchylnější je právě okolí očí, protože tam nejsou mazové žlázky. A na promazání lidské kůže je nejlepší doma škvařené nesolené vepřové sádlo, to je známá věc a dokonce to doporučují i doktoři na promazávání jizev. Další zázrak je arganový olej.
Krémy jsou na oblbnutí lidí a tahání z nich peníze.Každý stárne i kdyby používal svěcenou vodu. Je to zákon přírody.Jedině pastickou operaci ta je osvědčená,,ale ne pro ty ,kteři se bojí.A už to odsuzují ,aniž by to vyzkoušeli..Mám plno kamarádek co na ní byli. A je to fajn.Nebo výplně,,,také botox a jiné,,Dáda má takové nitě..Jen se nebát!
rita*
Co přesně má Dáda za ty nitě? Našla jsem tenhle zákrok mezonitě- je to ono? Viděla jsem minulý týden její fotku a vypadala v obličeji hodně dobře. Ne jako takové ty "krásky" po botoxu (nebo co jim to píchají do obličeje), které ztratí celou mimiku... Má ty nitě někdo z vašich kamarádek? Docela mě to zaujalo...
Děkuji. Pročitala jsem krém s hadím jedem. A líbí se mě. Koupim si ho. Navíc super že nemusí byt i oční krém. Psala me tu i jedna paní či slečna že se o pleť stará už dřív. Neměla jsem důvod. Až teď už vidím jak me starne krk kolem oči to je furt v pohodě.Přeji hezku neděli
Zdravím pokud si nemůžete vybrat tak mohu doporučit krém od Avonu, tam je velký výběr jak dení tak i noční a i cenově dostupné, mám s touto kosmetikou dobré zkušenosti i co se týká krémů.
Kdyby krém měl takovou sílu,tak výrobce má Nobelovou cenu asi tak
ruzenka04*
Nepotřebuji abych byla bez vrásek jen pečovat o pleť. Aby nebyla suchá a nebyla pleť starší než ji je. Mám kamarádku která dlouho vypadala o 10 let mladší. Ale vstoupila mezi 50tnice a její pleť je na jednou o 10 let starší protože nic nedává k tomu je hubená takže vrásky výce vylezli.Nicméně si vážil každé odepsané verzi.
Pokud si namažete obličej mastným krémem,bude mastná ,,ale vrásky se budou zvořit dále i tlustému či hubenějšímu.Jedině mimické vrásky jsou předčasné,ale nijak člověku na létech nepřidají.Tady se jedná o ochablou kůži na skráních pak víčkách a pod,,ale natřít se můžete třeba nejlépe sádlem.Jsem kadeřnice a něco myslím o tom vím...Tak se musím smát.jak se někdo domnívá,že bude ok po nějakém krému..To by naše i cizí hvězdy nechodily na lifty,,nemyslíte? Je to normální mít vrásky ,,tomu se neubráníte..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.