Nejste přihlášen/a.
Zdravim,...-)
Nevim jak zacit...pred tremi tydny jsme se rozesli s pritelem...Byli jsme spolu pres ro a pul, travili jsme spolu hodne casu,meli jsme se moc radi. Pred desiti dny mi poslal, ze bude milovat jen a jen me, ze si nedokaze predstavit, ze na me nekdo jiny sahne. Zeptal se me, jestli bych nekam s nekym sla, tak jsem mu napsala, ze v zadnym vztahu nejsem, ze v tom nevidim problem nekam s nekym zajit na pokec ci kavu.Ve vztahu bych proste nesla...Tak se mi vysmal a urazil se. Ctyri dny nazpet jsem mu psala, ze chci vratit veci. Napsal mi z cisla jeho otce, ze jo, ze mi je da, ze se i ozve az bude mit jine cislo, ze telefon ztratil. Ze mi preje at se mi dari, ze uz mame svoje zivoty bez sebe, ze je to v pohode. Pry ma uz v hlave nekohio jineho. Prijde mi to spis jak manipulace...ze zkousi, jak se zachovam? Po necelem mesici od rozchodu, si nedokau predstavit, ze se zblbnu do jineho...
Dobrý den, mám z toho dojem, že Váš vztah není zcela ukončen, resp. oba zkoušíte, jak je nyní na tom ten druhý a jestli se trápí nebo už ne. Případně je zájem vztah obnovit. Vy si ujasněte, co vlastně chcete - zpátky asi už ne, ale zatím Vám to nejde ani moc vpřed.
Jenže, to se časem srovná a zase někoho potkáte a ono to půjde. Takže, celé to vidím na testování situace nebo snahu ubližovat si. Zdravím!
Mně to jako manipulace nepřijde. Spíš jako provokace, výsměch..Zjišťuje, jestli poběžíte jako psík, když se Vám ozve.. Nedělejte to! On ať si nechá tu, kterou nosí teď v hlavě, žije si po svém a Vy si zařiďte též svůj život bez něho a buďte šťastná. Nemá smysl truchlit a šťourat se v minulosti příliš dlouho. Život utíká...
doplněno 03.02.15 15:31:Vendy, Vám přijde divné, že si někoho našel po několika dnech? Mně zase přijde divné, že nelenil a pochlubil se tím právě Vám...Asi chtěl, aby Vám to vrtalo v hlavě, že? Přitom to pravda nemusí být, jen ve Vás třeba chce vyvolat žárlivost. Ale i kdyby to pravda byla, jeho chování je dětinské. Možná, že jste hodně mladí a mlátí s ním puberta...Nic ve zlém, ale Vám to vážně nepřijde od něho trapné?
Zdravím, tohle jsem sama zažila, je to jen dělání ramen a hra na frajera, aby ukázal, jak jsi mu volná. Já se kdysi rozešla s jedním pánem a ten nemohl psychicky unést, že mu holka dala kopačky, tak mi psal podobné frajerské jízlivé sms, ve kterých se tvářil, že se vlastně on rozešel se mnou a je úúúplně v pohodě.
Pozor na věci, zmíněný pán mi v pomstě nevrátil (a pak jsem se dozveděla, že i zničil), některé věci, co jsem u něj měla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.