Nejste přihlášen/a.
Mám prosím dotaz, jsem v menoupauze, mám 158 cm, váha 65 kg, nejsem tlustá, jen se mi začal ukládat tuk víceméně na břiše, takže asi stává moje postava typ "jablko". Mám kancelářskou práci, snažím se chodit pěšky, v létě plavu, nepřejídám se, nemáte někdo radu, jak se zbavit tuku hlavně na břiše, kde se mi začal ukládat.Omezila jsem pečivo, nepřejídám se, stravuji se již rok ve veget. jídelně. Normálně jsem přibrala cca 3 kg, vždy jsem měla tak 62 kg nejvíc, nedaří se mi 3 kg sundat, a hlavně to břicho.
Já si myslím, že toto ukládání je víceméně zákonité. Uvolní se břišní svaly, změní se látková výměna. Všimla jste si? Změnilo se i trávení. Strávený čas na wecku i výsledek je jiný, než jsme byly zvyklé.
A když se snažíme zhubnout, nejprve zhubneme v obličeji a tím i výstelka vrásek. Dost dobře se stane, že bříško shodíme, ale pusu budeme mít jako staré indiánky.
V hlavě jsme mladé, ale tělo to odmítá pochopit!
No ona vegetariánská strava není zrovna dietní. Je dost kalorická, protože jsou to luštěniny a jiné podobné produkty. Nebudu tady vypisovat zdlouhavě, to víte lépe než já, co jíte. Určitě to nejsou pouze saláty a samotná zelenina. Moje kamarádka pod vlivem své dcery také najela na tuto stravu. Obě hodně přibraly. Jedné je pětadvacet a druhé kolem padesátky. Neříkám, že v tom nehraje roli menopauza, ale nemusí to být kvůli tomu pouze. Já třeba nepřibrala ani gram.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.