Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minulost pritelkyne mi vadi

Od: stredocech odpovědí: 31 změna:

Zdravim, chtel bych se zeptat muzu zda by u sve pritelkyne dokazali prenest pres to, ze v minulosti spavala se dvema kluky najednou. Rika, ze je to minulost, kterou by radeji vymazala a ja se nechci stavet do role nejakeho moralisty, kazdy jsme sveho stesti strujce, ja jen mam proste pocit, ze ta skutecnost vypovida o nejakem moralnim nastaveni a ja ji ted nejsem schopen plne duverovat. Jinak je skvela holka, vzivote bych to do ni nerekl kdybych to nevedel.

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Ano,zcela jasně to bude skvělá holka.Dokonce tak skvělá,že se ti k této věci přiznala a ty jí za to nedůvěřuješ?...Měl bys,ona má jistě svá "telecí" léta za sebou...Chyby děláme všichni a pouze ti chytří se z nich poučují ;)

buss
hodnocení

3x

Tož to by každý musel předkládat něco, že s nikým před tím nesexoval, co s rozvedenými? Pokud vám za to stojí, tak nepátrat.

stredocech
hodnocení

Tak jasne ze necekam ze budu mit pannu. Kazdy ma nejakou minulost, to ze kazdy mel nejake vztahy ktere nevysly je vec jedna, ale precejenom provozovani skupinoveho sexu je uz precejen urcitym zpusobem posunuta latka. Citim to tak, ze takovy clovek uz sex povazuje za konzumni zalezitost.

Jéééžiši... neumíte se povznést na "hříchy z mládí"? Kdybyste někdy v minulosti měl příležitost, nešel byste do toho? Třeba jen ze zvědavosti? Opravdu v životě lituju jenom toho, co jsem nezažila (i když to možná není nejlepší příklad, ale princip zůstává). Aspoň byste jednou v domově důchodců mohl vzpomínat na něco zajímavějšího než na pracovní úspěchy.

hodnocení

3x

Nereste minulost. Pokud mozno se ani neptejte. Ta co to udelala je uz davno nekde jinde

hodnocení

3x

Je obtížné poradit. Nevíme, jak dalece vám to bude vadit, jak dalece se vám to vynoří kdykoliv před očima, kdykoliv vás to nadzvedne. Můžete odpustit, ale nezapomenete nikdy. ;) Tak to dopadne, když si dva lidé slíbí upřímnost za každou cenu. Nenávidím hru Na pravdu. Vždycky zůstane hořkost, vždycky se myšlenka vynoří. A když už teď pochybujete o tom, že to celý život zkousnete, raději to zabalte. Ale dejte si pozor, ať dívku nikde nepomlouváte a tohle o ní nerozšiřujete. ;) "Kdos bez viny, hoď po ní kamenem."

hodnocení

3x

Nemyslím si, že dát si trojku je neobvyklého. Když je člověk mladý, tak se zkrátka baví. Nevidím ani nic špatného na tom si jí dát, když to všem zúčastněním vyhovovalo. Co se týče morálního nastavení, každý ho vnímáme jinak. Pokud dva spolu chodí a chtějí zkusit k sobě přivzít dalšího na trojku, neukazuje to nic špatného o jejich morálních hodnotách. Každý má rád v sexu něco jiného.

Měl byste svou přítelkyni hodnotit na základě jiných aspektů, nějaká trojka absolutně nic neukazuje.

k2
hodnocení

2x

Najednou jako ve stejnou chvili, nebo najednou jako postupne?

stredocech
hodnocení

Soucasne, tzv. ve trojce.

bruk600*
hodnocení

2x

Není to o ní, ale o tobě, protože se s touto informací musíš vnitřně vypořádat hlavně ty.

danys*

O slečně to něco vypovídá. Je to stejné, jako když muž jde do bordelu! Někomu to přijde normální, někomu ne.. Je na vás jak se k tomu postavíte. :)

22.01.15 18:07

Přééésně! *palec*

amadeus*
hodnocení

1x

Jednejte vzdy podle vlastnich moralnich zasad. Pokud se vam neco prici, povazujete to za nemoralni, neeticke ci jakkoli neprijatelne pro vas, pak s onou osobou podle toho jednejte. Je uplne jedno, zda se to stalo pred deseti lety nebo vcera. Vadi-li vam to, tak se s pritelkyni rozejdete. Nevadi-li vam to... tak proc se vubec ptate?

Kdyz vas neco z minulosti partnera/partnerky hloda, tak to nikdy neprestane, bude to jen horsi.

paw*
Naprosty souhlas. Je treba mit nemenne moralnibzasady a ne nich trvat a vyzadovat je od bkizkych. Kdyz to udelala jednou, muze to udelat zase.

Připomeňte mi, co ta slečna udělala takového, že by to mohlo ohrozit jejich vztah?

Já jsem vyčetla, že se dohodla s dvěma kluky, že budou mít sex ve 3. Tudíž s tím asi ti kluci souhlasili, ne? Co teď podle Vás hrozí tomu současnému příteli (zakladateli)? V čem spočívá to nebezpečí pro jejich vztah ("udělá to znova")? Přivede mu domů jiného chlápka, že s nimi oběma chce mít sex? Tak řekne ne. Na trojku musí být dva, resp. 3. Nebo ho podvede? To z toho nevyplývá, nikoho předtím nepodvedla.

Samozřejmě, pokud to zakladateli dělá problém teď a ani po nějakém čase se s tím neumí smířit, tak bude mít asi problém vždycky. Já osobně v tom nevidím nic hrozného, ale každý jsme nastavený jinak, takže pro mě za mě, ať se s ní klidně kvůli tomu rozejde.

doplněno 22.01.15 17:44:

Možná je tahle otázka vhodná i pro zakladatele. Co vlastně Vám tak vadí na tom, že přítelkyně spávala se dvěma chlapy najednou? Pokud v tom máte opravdu morální zábranu a vnímáte sex ve trojici jako něco špatného, tak si pořiďte jinou přítelkyni (nejlépe asi takovou, která Vám nebude moc vyprávět o své minulosti). Pokud je to žárlivost, tak to spolkněte a buďte s ní šťastný.

amadeus*

Jestli to vadi nam dvema je naprosto irelevantni. Dulezite je, zda to vadi tazateli a je uplne jedno, z jakeho sebenesmyslnejsiho tomu tak je. Tohle neni vec rozumova, ale pocitova. Kazdy to mame trochu jinak. Je mnohem ferovejsi rozejit se hned nez si myslet, ze to "snad nejak zapomenu" a prodluzovat si trapeni.

Amadeus, já ale nepsala, že je důležité, jestli to vadí vám dvěma. A tazatelovi jsou tuhle otázku položila proto, že si myslím, že je vhodné, aby si uvědomil, proč ho tato věc v minulosti trápí - protože to může být jen žárlivost, se kterou se dá pracovat. Jinak se sebou navzájem souhlasíme.

Naufrago: Dobře jste to napsala.
Pro tazatele: Buďte rád, že je měla oba najednou. Víc by o jejích morálních hodnotách ukazovalo, kdyby se scházela s každým zvlášť v jednu chvíli.

eulalie*
hodnocení

1x

Pokud vám minulost přítelkyně nejde pod vousy, tak dejte od ní ruky pryč. Vadí vám to nyní, vadit vám to bude vždycky, i když si bude nyní říkat že ne. Jinak - kdo jsi bez viny, hoď kamenem. Hodil byste si vy sám kamenem? Vy jste bez poskvrny?

stirecek*
hodnocení

1x

Tys ještě nikdy nebyl ve trojce? Doporučuju!

paw*

To je neco jineho. Kdyz ma muz hodne partnerek, tak je kanec. Kdz ma hodne partneru zena, tak je ku**a. At tak ci onak, tazatel si to bude muset vyresit sam. But ta holka za to stoji nebo ho to bud euzirat. Jeste se s ni nezeni a neporizuje deti. Do te doby je to pohoda.

Paw: Vy si pletete pojmy, za k**vu, jak řikáte, že žena považuje, když střídá partnery a chová se promiskuitně. Tazatel však o tomto nic nepsal, psal jen, že žena měla trojku.

Chcete říct, že pokud jsou dva spolu třeba 10 let a rozhodnou se, že pro spestření někoho k sobě přizvou, aby ten sex nebyl stále tak stereotypní, automaticky to dělá z té ženy k**vu? Nebo to snad ukazuje, že mu je nevěrná?

Krom toho tazatel se o tom moc nerozepsal nevíme, kolik v té době bylo let té slečně, ani jestli to bylo se svým tehdějším přítelem či ne.

macka*
hodnocení

0x

Ahoj pokud ti mohu poradit tak minulost prostě neřeš to co bylo je pryč a pokud si spolu rozumíte ve všem a je vám spolu dobře tak proč se vracet k něčemu co je dávno pryč každý má svoji minulost a někdy ji prostě nechce řešit tak to tak udělej a prostě to už nech být a bude vám dobře to mě věř.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- vůbec nechápu, proč si takové věci povídáte ! ... to bych na sebe řekla jenom v pořádné špičce (i když to už bych asi nemohla mluvit).

doplněno 22.01.15 17:24:

- leda byste to věděl předem - ale, pak nevím, proč jste do toho šel, když Vám to vadí .

hodnocení

0x

Důvěra ve vztahu je důležitá. Pokud jí nejste schopen důvěřovat již nyní, pochybnosti ve Vás zůstanou. Píšete, že v životě byste to do ní neřekl, tudíž se domnívám, že o ní budete Vy osobně pochybovat již pořád. Na druhou stranu - lidé rádi experimentují v každém směru a je to každého osobní věc, co bylo nebo nebylo... Buď ji máte rád a pak ji přijměte se vším všudy, nebo si najděte děvče, které má morální nastavení dle Vašich představ.

hahanaj*
hodnocení

0x

Ona by zas mohla říct co jste to za chlapa, že jste to nikdy ve 3 nezkusil...proč takové odsuzování -nechápu

mjartan
hodnocení

0x
Ja vam rozumim. Tez bych nikdy nespal se dvema kluky nejednou. Vlastne bych nespal ani s jednim. Nemela to delat ani ona.

hodnocení

0x

Do trojky jsem měla možnost jít taky, ale nešla bych a litovat toho zřejmě nebudu. Jsem ráda, když zvládnu dvojku:). Taky se divím, že to přítelkyně řekla. Možná jste něco vypili nebo zkrátka neumí mlčet a nebo se chtěla pochlubit. Já nejsem chlap, tak nevím, jestli by mi to jako chlapovi vadilo. Záleží na vás. Pokud si jinak rozumíte, tak je škoda kvůli tomu ničit dobrý vztah.

ows
hodnocení

0x

Vaše přítelkyně bude kromě vás nejspíše jednou mít i milence. Má prostě takovou povahu. Vy to nezměníte. Smiřte se s tím nebo se rozejděte nyní. Uštříte si zbytečná zklamání, v případě rozvodu manželství pak zkaženou část života, která se nedá vrátit zpět, o finanční stránce nemluvě.

ladinpraha*
hodnocení

0x

"... ja jen mam proste pocit, ze ta skutecnost vypovida o nejakem moralnim nastaveni ..."

Jak by se s tím vyrovnal nějaký jiný muž, to přece není vůbec důležité. Každý jsme jiný a třeba pro mě minulost je minulost. Tady se s tím snažíš vyrovnat ty. Už se tu kdysi podobná otázka řešila a já odpovím stejně. Pokud ti to vrtá v hlavě už teď, tak v budoucnu to bude jenom horší. Tohle z tvé hlavy nikdy nevymizí a bude to vždycky ovlivňovat tvůj názor na ni.

mili3478*
hodnocení

0x

Urcite by mne to vadilo,vetsinou to o necem svedci a neverim v to ze se lidi nejak vyrazne meni, ale dotycnou neznam a zazraky se taky deji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]