Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrnec Go Chef z TV

Od: ruzenka04* odpovědí: 12 změna:
Dobry den mate někdo zkušenost stimto hrncem? Je to hodně vysilané v Tv ale po intednetu žadna recenze neni. Go Chef multifunkční vařič 8 v 1

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, obecně - je-li něco "reklamováno" v TV nabídce, tak to nebude žádná extra kvalita a ani značka - tam jde jen o prodej (a co nejvíce kusů). Raději bych si vybíral jinak a pouze to, co opravdu potřebuji a využiji. Využijete 8 v 1? Musí to doma být? Zdravím!

doplněno 22.01.15 14:36:

Nemáte zač. Vybírejte s rozumem a to, co potřebujete. Nehleďte na vychvalovací reklamu.

ruzenka04*
hodnocení

To mate pravdu. Lepší si koupit fritovaci hrnec a na rýži. A hlavně aby se to dalo reklamovat.A aby hrnec pak fungoval jak bych si přála. Děkuji hezky den.
carrol

Hrnec jsme dostali od manzelovych rodičů k Vánocům a jsme nadšeni. Velmi jednoduše se ovládá , teplota se během chvilky dostane az na 240 st.Bezvadne funguje minutka,stačí jen nastavit čas a teplotu a o víc se nestarat.Je i celkem lehký...O venkovní povrch se při vaření nespalite. Povrch uvnitř je neprilnavý a velmi dobre se čistí a udržuje. Nádoba uvnitř se dá vyndat a v pohode umýt ve dřezu.Kolikrat stačí setřít ubrouskem .Akorat bych ji nestrkala do myčky, tak mi odešlo pár pánví,kdyz myčku obsluhovaly deti.U nás velká spokojenost... :)

buss
hodnocení

0x

Otázka, jak se chovají při případné reklamaci. A kolik stojí remoska snad ještě česká?

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji moc. Obě odpovědi jsou super. Radši si výběru frytovací hrnec. Kdo ví jestli by pak chtěli uznat reklamách.

Nemyslíte náhodou to, že je hrnec nabízen v různých televizních "reklamách"? Pak to nemá co dělat s reklamací nefunkčního výrobku.

doplněno 22.01.15 14:49:

A pak, hrnec a vařič není to samé. Píšete o hrnci, zároveň o vařiči a nakonec o fritovacím hrnci...*ee*

mcmerkurion*

remoska je za 2999,- stále česká>>> mám ještě starou (pamatuje Šemíka jako hříbě) a nedám na ni dopustit...

ruzenka04*
hodnocení

Ano to jistě. Já potřebuji Fryšták a na ryži. Bude lepší koupit obojí. Měli jsme elektrický papinak ale chtěla bych něco jiného než jsme měli.

fialka*
hodnocení

0x

Stará pravda říká, že dobré zboží moc reklamy nepotřebuje. Prodává se samo :)

Ať TV reklamy nebo letákové u nás doma nikoho neoslní. Propagované věci nebudou zajisté vyjímečné kvality v reále.

Kupujeme podle potřeby, jen příležitostně v akcích nějaké potraviny. Nejlepší jsou přístroje, nádobí atd. jednotlivé. Takové ve stylu 2 v 1 stojí asi za starou belu.

raplik*
hodnocení

0x

Já bych si nic z teleshopingu nekoupil... jen mě baví se na to dívat a smát se jim jak jsou blbý :-D pro mě je to takovej legrační seriál :-D doporučuji NIC NEKUPOVAT :)

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji. Nebudu kupovat. Víc me zajímalo jestli to někdo koupil. Je vidět ze jim jen tak někdo nenaleti. A ti co ano tak se chlubit nebudou. Me lákalo ze toho jde víc udělat. Ale jak tu nekdo psal čím víc funkci pak je to na prd.

uska*
hodnocení

0x

Nikdo tento hrnec nemá, nikdo jej nevyzkoušel a přesto si všichni troufnout napsat, že stojí za starou belu.*zed*

Měla jsem dnes možnost jej vyzkoušet (nemám jej doma) a můžu vám říci, že jsem z něj nadšená. Oběd co by dup, hrnec vařil, my pili kafe. Žádné hory špinavého nádobí a navíc o proti klasické troubě je velká úspora elektřiny. Asi napíši Ježíškovi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]