Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, obecně - je-li něco "reklamováno" v TV nabídce, tak to nebude žádná extra kvalita a ani značka - tam jde jen o prodej (a co nejvíce kusů). Raději bych si vybíral jinak a pouze to, co opravdu potřebuji a využiji. Využijete 8 v 1? Musí to doma být? Zdravím!
doplněno 22.01.15 14:36:Nemáte zač. Vybírejte s rozumem a to, co potřebujete. Nehleďte na vychvalovací reklamu.
Hrnec jsme dostali od manzelovych rodičů k Vánocům a jsme nadšeni. Velmi jednoduše se ovládá , teplota se během chvilky dostane az na 240 st.Bezvadne funguje minutka,stačí jen nastavit čas a teplotu a o víc se nestarat.Je i celkem lehký...O venkovní povrch se při vaření nespalite. Povrch uvnitř je neprilnavý a velmi dobre se čistí a udržuje. Nádoba uvnitř se dá vyndat a v pohode umýt ve dřezu.Kolikrat stačí setřít ubrouskem .Akorat bych ji nestrkala do myčky, tak mi odešlo pár pánví,kdyz myčku obsluhovaly deti.U nás velká spokojenost...
Nemyslíte náhodou to, že je hrnec nabízen v různých televizních "reklamách"? Pak to nemá co dělat s reklamací nefunkčního výrobku.
doplněno 22.01.15 14:49:A pak, hrnec a vařič není to samé. Píšete o hrnci, zároveň o vařiči a nakonec o fritovacím hrnci...
remoska je za 2999,- stále česká>>> mám ještě starou (pamatuje Šemíka jako hříbě) a nedám na ni dopustit...
Stará pravda říká, že dobré zboží moc reklamy nepotřebuje. Prodává se samo
Ať TV reklamy nebo letákové u nás doma nikoho neoslní. Propagované věci nebudou zajisté vyjímečné kvality v reále.
Kupujeme podle potřeby, jen příležitostně v akcích nějaké potraviny. Nejlepší jsou přístroje, nádobí atd. jednotlivé. Takové ve stylu 2 v 1 stojí asi za starou belu.
Já bych si nic z teleshopingu nekoupil... jen mě baví se na to dívat a smát se jim jak jsou blbý pro mě je to takovej legrační seriál
doporučuji NIC NEKUPOVAT
Nikdo tento hrnec nemá, nikdo jej nevyzkoušel a přesto si všichni troufnout napsat, že stojí za starou belu.
Měla jsem dnes možnost jej vyzkoušet (nemám jej doma) a můžu vám říci, že jsem z něj nadšená. Oběd co by dup, hrnec vařil, my pili kafe. Žádné hory špinavého nádobí a navíc o proti klasické troubě je velká úspora elektřiny. Asi napíši Ježíškovi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.