Ja musim chodit spat v 21:00 a jsem za to vlastne rada protoze jdu spat devět a usnu nejdřive v22:00 a nejpozději 00:30 a rano brzo vstavam nejdrive v 06:00 a nejpozdejc 08:00 neni to samozdřejmě presne. Mozna ze je to tim ze miluju jednoho kluka a nemuzu usnout Ale o co vas prosim: neznate neco na noc aby se rychleji uslo?-ne prasky a mleko Předem děkuji
Nespíš, protože myslíš na něco, co neexistuje a možná, že ani existovat nebude. Rada: pohodlně si lehni a dýchej. Zklidni dech. Nespěchej! Pak si uvědom, jak se tváříš, jak máš některé svaly v obličeji napjaty. Začni je uvolňovat. Začni svaly pod kšticí, až je uvolníš, přejdi na čelo, pak na nos, kolem úst, tváře a tak postupuj až k palečkům na nohou. Pomalu, nespěchej! Občas se vrať a zkontroluj, jestli zase některé svaly nemáš napjaté. Nesmíš však, ani na chviličku, pomyslet na něco jiného. Vsaď se, že k břichu nedojdeš. Usneš.
Je mi ale 12let a ja jsem takovy tip ze i kdyz se ucim tak na to musim myslet a bojim se testu nevim proc vetsinou dostanu 2 Jsem zamilovana a porad si predstavuju jak spolu chdime a tak hlavne v noci protoze pokoj mam sama pro sebe tak v noci kvuli tomu klukovi brečim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.