Nejste přihlášen/a.
Přibližně od puberty, u mě tak od těch 11ti, 12ti let mám velmi husté vlasy. Změnil se mi jejich objem i konzistence, bylo to cca půl roku po tom, co jsem dostala první menstruaci. Trápí mě to, moje vlasy jsou nepřirozeně husté a jakoby vlnité - ne kudrnaté ani "vlnkaté", prostě jenom vlnité a jsou všude. Prostříhání to snad ještě zhoršuje, už si nevím rady. Neznám nikoho, kdo byl měl tak moc husté vlasy jako já.
Husté vlasy, ještě k tomu vlnité, to je sen! Je však možné, že je máš suché, přesušené a pak jsou i těžce zvladatelné, krepaté. Jaký šampon používáš? Jaký kondicioner, případně následnou bezoplachovou péči? Některé prostředky se neoplachují, jsou tak vymyšlené, vyrobené. Ty by mohly tvůj problém vyřešit. Pohlídej si nějakou fajn drogerii, až tam nebude příliš mnoho lidí a prodavačka bude mít čas. Nechej si vysvětlit a poradit. Jesli někde získáš přibližně 200 kč, máš řešení.
bimbam, mám asi takovou sousedku, o které píšete. Třeba tazatelka je má jiné, než třeba černoši. Ale vlastně i ti je narovnali. Kudrnatého černocha neuvidíš! Vlastně nevíme, co tazatelka nosí na hlavě.
Jako máma mohu potvrdit, že tyto vlasy jsou problematické. Jsou nevídané a budí pozornost. Lidé si na ně často chtějí sáhnout a zkouší, jestli jsou opravdové. Výběr účesu je velmi úzký. Nejvhodnější jsou dlouhé a pak čelenka, culík nebo cop.
Kondicionery a šampony nic neovlivní. Už nevím přesně, v kolika letech se dceři vlasy narovnaly a mírně zřidly. Někdy na vysoké škole. Zdá se, že kvalitu vlasů (jako drátky) zdědil její syn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.