Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych od Vás poradit s výběrem šamponu. Je mi 25 mám krátké vlasy, ale když jsem je měl dlouhé tak byli vlnité, vlasy si myji denně, ale rychle se mastí stejně jako obličej, mám i akné na obličeji i na pokožce hlavy. Poradíte jaký nejlépe šampon používat každý den? Už jsem jich pár vyzkoušel a nějaké extra účinky neměli a vlasy byli brzo mastné. Děkuji
ač je to neuvěřitelný nám opravdu pomáhá heden šondrs po jiných levných ale i drahých svědí hlava a vlasy sou mastný
Souhlasím, Head & Shoulders je na mastnější vlasy a lupy super. Jenže já osobně po něm mám létající a elektrizující vlasy bez objemu
Joo, mě jdou taky krásně rozčesat a jsou zářivé, ale lítají všude možně, elektrizují a absolutně se ničím nedají dál upravit.
výběr šamponu je důležitý, ale je důležité si je správně i mýt. Na konci, až budeš mít vlasy umyté opláchni si je na závěr vlažnou vodou, čím chladnější tím lépe (ledovou ne). Uvidíš druhý den, že vlasy nebudou už ráno zamaštěné.
Studená vody uzavře "vlasové póry" a fakt to funguje.
mě ano, když si je večer spláchnu fakt teplou vodou tak ráno je to hnus, když studenou jsou ráno perfektní, ale také vydržím maximálně 1 den bez mytí. Kdo to nezná pomůže i tohle, jak si je udržet super na jeden den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.