Nejste přihlášen/a.
Je mi 76 let,beru léky:Anopyrin,Lekoptin retard,Xyzal dehydrochloridem a Irbesartan Activis,a do očí kapu JODIT DRASELNÝ 2%. v POSLEDNÍ DOBĚ MÁM NEUSTÁLE SUCHOU PLEŤ,NA OBLIČEJI,NEJVÍCE KOLEM OČÍ.
Poraďte mi prosím nějaký krém,který mi pomůže.
A já souhlasím, coy alergik na všechno možné s občasným výskytem ekzému po očima používám domácí konopnou mast - základ je sádlo, které neštípe, nepálí. Na rozdíl od vazelíny mi neucpává póry.
Nejlepší je ovšem sádlo domácí, a to se těžko shání.
doplněno 22.01.15 18:54:Inzinyrko, díky za tip, vyzkouším
A já na sebe včetně očí plácám už asi 30 let modrou indulonu. Bez ní jsem nemožná - suché fleky a hrůza, ať vyzkouším co chci, vždycky zpátky k modré induloně... Vazelína ni nedělala dobře, jako bych na něco v ní byla alergická. Oči mi otekly. Ale celoživotně mám suchou pleť, takže mažu a mažu. I sádlo jsem zkoušela, není špatné, ale musí být dobré (no to je tedy logika, ale smysl snad chápete).
Dobrý den, záleží na tom, jestli kůže okolo očí není náhodou podrážděná těmi kapkami a taky, jestli nejste na něco alergická. Kůže okolo očí je velmi citlivá, a proto je dost těžké poradit nějaký krém. Např. já se mažu úplně normálním českým krémem od firmy Herbavera - Tělový mandlový krém. I okolo očí a nic mi to nedělá, i když jsem alergik. Kolikrát, když jsem zkusila krém od zahraniční firmy, tak jsem do rána vypadala jak strašidlo s oteklýma očima.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.