Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím ovlivnit růst prs?

Od: jana11 odpovědí: 18 změna:
Je mi 11 a ve skole se mi kluci smějou že mam male prsa skoro i holky. Co mam jist aby mi prsa povyrostly?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bagar*
hodnocení

4x

Hlavně se nelituj. Moje sestra (19 let) je nemá dodnes. Nenosí ani podprsenky, jsou jí prý k ničemu a radši si za ušetřené peníze koupí knížku *smich* Ale nevadí jí to, je na svoje tělo pyšná i přes nedostatky. Mě jako klukovi to určitě nevadí *palec* Klukům na velkých prsou záleží, chlapům ne.

hodnocení

3x

Naučit se milovat svoje tělo, být sama sebou a nehodnotit se podle hloupých a dětinských posměšků spolužáků. Na prsa to sice nefunguje, ale na spolužáky ano ;)

Na narážky si vymysli něco, co je spolehlivě odpálkuje ("A to je prosím z úst toho, kterému něco chybí v kalhotách.") a hlavně SI Z NICH NIC NEDĚLEJ! Je to Tvoje tělo, i kdybys nikdy neměla mít žádná prsa (což se nestane, neboj ;)), tak můžeš být dobrý člověk, kterého má okolí rádo a kterého si jednou můžou lidé kolem vážit.

Víš, takoví křupani, co se někomu posmívají kvůli prsům, si vždycky najdou něco, proč se jinému posmívat. Takže kdybys měla prsa, tak by to nic moc neřešilo.

dejavu*
hodnocení

3x

Jani, když se podíváš do google hesla čern/..., zjistíš na všech odkazech, že je to jen pověra a ty, co to zkoušely, tak jim to nepomohlo. Pouze maximálně ztloustly. A že jim nepomohlo nic.

Je ti 11 a je normální, že prsa nemáš, buď jedině ráda, protože díky obezitě a cpaním se kuřaty vykrmenými hormony puberta u některých dětí nastupuje předčasně a to není nic dobrého.

Nedělej nic, buď v klidu a stačí si počkat, prsa narostou samy, nemáš kam spěchat. Bez prsou nezůstaneš a kdyby si tě kamarádi nedobírali pro tohle, najdou si zas něco jiného a řešila bys tu, že máš staré boty, mobll nebo špatné vlasy.

Musíš se naučit tohle dobírání ustát a neřídit se podle něj. Když dáš najevo, že tě to mrzí, trapiči se cítí důležití a mocní a budou prudit pořád. Když se tomu zasměješ nebo to nevnímáš, tak sami přestanou, prudit někoho, komu to neubližuje nebo ho to neštve, je totiž nuda, zbytečná práce.

eulalie*
hodnocení

2x

Jídlo nepomůže, chce to jen čas, než ti prsa vyrostou tak, aby ti je každá záviděla. A pak se budeš smát ty. Pamatuj, že kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe.

hodnocení

2x

Někde jsem četla: Zarámuj každé tak zvané neštěstí, těmito slovy "bude to mít nějaký význam za pět let?" ;)

culdabulda1*
hodnocení

2x

člověče - já kdybych měla už v 11 letech velká prsa, tak teď bych se nevešla do výtahu ! Celej život marně toužím po úhledných, elegantních, malých prsech - nejvýš ! dvojkách.

kutululu
hodnocení

2x

Kluci, kteří se ti smějí mají štěstí, že není na první pohled vidět to, co mají v trenkách :D jako jsou na první pohled vidět prsa, která tak rádi komentují. Kdyby existovala rada na zvětšení prsou, tak po světě běhají samé prsatice, ale bohužel není. Jediná pozitivní rada pro tebe je - ještě si chvíli počkej ;)

hodnocení

1x

Zase až budeš mít velká prsa, tak tě z toho budou bolet záda. Tak buď ráda, že seš ráda.

ff*
hodnocení

0x

Antidepresiva... né vtip, ale s tímhle neuděláš faakt nic! :(

hodnocení

0x

Děvče, v jedenácti letech nech prsa prsama a užívej mládí a buď ráda, že se s nimi ještě nemusíš "dřít".

mcmerkurion*
hodnocení

0x

prej je na to dobrý černý pivo...ale jinak ,co je malý tak je hezký...

(ale na to máš čas,tak jako na ty prsa)

faithoncemore*

Ano, v pubertě jsme za tímto účelem pily se sestrou černé pivo, ve kterém bylo rozšlehané vejce.
Sestře nenarostlo nic. Mně narostly prsa a břicho. Teď co je lepší. ;)

jana11
20.01.15 06:39
hodnocení

Děkuji :)

zwiki*
hodnocení

0x

Pomůže pití kvalitního černého piva.

Zwiki, černé pivo by měli pít lidé, kterí jsou slabí na prsa. Myšleno, že mají slabé, špatné plíce. Tedy TBC, lunzoch, tuberu. Pivo, se vším, co obsahuje, jim má pomoci. Je řeč o prsou a ne o ňadrech. *smich*

hodnocení

0x

Počkej ještě nějaký rok a uvidíš. Zatím není co řešit. Kdyby pomáhalo jen pivo na růst prsou, tak by ženy nechodily na plastické operace. Na kluky ve škole se vyprdni. Když bys prsa měla, tak by se ti smály třeba taky. Nějaký rejpal se vždycky najde. A důvod si najde.

ujendys*
hodnocení

0x

tak to je každá rada těšká když ještě nemůžeš černý pivo a jak velký bys je chtěa v 11mít?

esmina

Mám pochyby,že 11leté dítě jde psát na echo.poradte.cz,že má malá prsa.

Pokud je tomu tak,tak prsa v jedenácti neřeš a uč se a sportuj...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]