Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vrátit k původní barvě vlasů

Od: kristynka* odpovědí: 2 změna:

Preji hezky vecer, potrebovala bych radu. Asi pred ctyrmi roky jsem si zacala zesvetlovat vlasy z mych hnedych. Mam takovou ne moc hezkou hnedou barvu a tak jsem si rekla, ze je budu postupne zesvetlovat. Vlasy jsem zesvetlila melirama.. ale ted jsem si nechala uz vic meliru a mam vlasy skoro cele svetle. Hodne rychle mi odrustaji vlasy a tak chodim k holici hodne casto a hlavne jak mi obcas prosvitaji ty me vlasy tak se mi to prestalo nejak uz libit, potrebovalo by to zmenu. A jak kazdy urcite vi, jak drahy je melir hodne to leze i do penez. Mam hodne dlouhe uz vlasy, jen ted nevim co mam s tima vlasama udelat, uz dlouho se s tim trapim. Prebarvoval si nekdo ze svetlych vlasu treba na hnede? Jde to? Nebo ne? Moc dekuji za radu, jen opravdu nevim co s tim. Kristyna

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paja*
hodnocení

0x

Určitě to jde , ale nepřebarvujte si hned vlasy z blond na hnědou, nebude se Vám to líbit, je lepší sebe i okolí postupně zvykat takže bych volila spíše nějaký tmavší blond, pokud to máte opravdu hodně světlé tak Vám to chytne tak jak je to na krabičce a navíc z hodně zesvětlených vlasů se barva nevymyje zůstane zažraná .Já mám vlasy až do pasu a blond melír a sama si dobarvuji pramínky jen na odrostu, protože dole jsou stejně blond a v tom množství se to ztratí a taky to vypadá dobře , takže proč hned měnit radikálně barvu , já to znám ,po čase se stejně vrátíte k původnímu melíru jen budete mít o trochu víc zničené vlasy od barvení.Tak dobře rozmyslet u dlouhých vlasů není dobré moc experimentovat. Hodně štěstí Pavlína

cassie*
hodnocení

0x

Já jsem měla podobný problém, dlouho jsem si dělala blond melíry a potom jsem si vlasy dokonce odbarvila celé. Asi po 2 letech jsem si je přebarvila na hnědočervenou hodně tmavou barvu a byla jsem mile překvapená. byla to sice velká změna ale vlasy vypadaly úžasně. Nicméně ten blond melír původní barvu z vlasů vyžere, takže po přebarvení na jakoukoli jinou barvu se stejně ta třeba hnědá bude vymývat a blond melír bude prosvítat, takže si to budete muset přebarvit znova a znova... Ae když si to přebarvíte poprvé a pak vám ta barva začne blednout a bude se tam ukazovat ten blond melír, vypadá to moc hezky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]