Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se odmilovat

Od: hzvgd* odpovědí: 11 změna:

Miluji ženu, ktrá mě oustila a nejsem schopen se z toho dostat. Je mi hůř a hůř (3 roky je fakt dost). Poradil byste mi někdo, jak z toho ven? Sám už to nějak nezvládám... případné otázky rád zotpovím... předem děkuji za váš čas... potřeboval byvh vlavně lidi, kteří dokázali nento vztah ukončit a vymanit se z té depresivní šlamastiky... Nechci s ní žít, být ale máme melého syna o kterého se oba dobře strane, čili vídat se s ní musím.

Naprosto mě ničí, že ty krásnéchvíle co jsme spolu prožívali spolu teď zažívá s jiným muškým (osobnosněi sexuálněnjsme si prefekně ruzuměliv a hajednou jako dyž utne /náš vztah ji přestal bavit a mě přestala milovat. 100% mi nezahla (já jí také ne a vztah trval 8 let). Tvrdila, že jen vedle přežíváme, nežijeme... Holky zde účastvé pord´te mi. Prředem moc dděkuji za kajoukoliv radu. Děkuju

doplněno 19.01.15 12:43:

Včera jsem byl hodně rozhozený a nějak mám v původní otázce moc překlepů. Děkuji za schovívavost :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Já si myslím, že se ta paní stala vaším životem. Ona se nestala, vy jste si to takhle zavedl. Je potřeba začít si žít svůj život. Své koníčky, své kamarády, svůj sport, své knihy, své zájmy. Ne se do něčeho pustit a mechanicky udělat, pak usednout a začít vzpomínat. Je potřeba si promyslet, prožít, naplánovat příští. Udělat si svůj život svým. ;) Já osobně se děsím toho, když někdo řekne: Ona je můj život. Fakt mě otřepne. Člověk má mít svůj život a milovanou osobu do něho pozvat, pustit. A ne se stát dobrovolně schizofrenikem. Ona ve mně a mé pravé já ve mně. Asi to říkám blbě, ale cítím to tak.

doplněno 19.01.15 15:48:

Děkuji *hi*

hzvgd*
hodnocení

Moc děkuju. Vaše odpověď mi přijde velmi smysluplná a tenhle úhel pohledu mě nenapadl... Velice děkuji!

Jak se odmilovat

culdabulda1*
hodnocení

4x

3 roky je dlouhá doba - už jste určitě z nejhoršího venku.

Nevím, jak to funguje u Vás, ale zkuste si zakázat ! jakékoliv myšlenky na minulost. Pokud na ni začnete myslet - okamžitě se přinuťte myslet na něco jiného. Pokud se v tom budete nípat, tak se z toho asi jen tak nedostanete a nebudete schopen ani navázat jiný vztah a založit si novou rodinu.

doplněno 19.01.15 14:13:

taky zkuste více chodit mezi lidi a poznat i jiné ženy - neměl byste hned hledat vážný vztah, ale nemohl byste tak pořád myslet jen na tu jednu. Pokud to nebudete řešit dalo by se říct "násilně" , můžete čekat dalších x let, až to přejde ... !?

doplněno 19.01.15 14:15:

- ještě - zkuste přemýšlet, co byste Vy sám poradil svému synovi, kdyby se on ocitl v takové situaci?

hzvgd*
hodnocení

Moc děkuji, to jsou dobré rady a především to poslední doplnění (co bych poradil synovi ve stejné situaci) mě nutí se podívat na můj problém "cizíma" očima, i když budou pořád mé vlastní a to je úhel pohledu, který myslím potřebuji...

junkers*
hodnocení

0x

Tohle jsem taky zažil. Perfektně mi pomáhaly různé filmy s válečnou, bojovou tématikou. Četa, nepřítel před branami, smrt čeká všude, letečtí stíhači v boji (seriál).

Udělá to z vás zase chlapa a hlavně přijdete na jiné myšlenky. A zatočíte s tou ženskou, že se bude divit!

hzvgd*
hodnocení

filny jsem už zkoušel... pomohlo, ale jen krátkodobě...

eulalie*
hodnocení

0x

A je to vůbec ještě láska, co k te pani citite? A jak ji dokazete vůbec ještě milovat, když už ma jiného? Není to spise žárlivost a urazena vase ješitnost? Tolik volnych zen litá po světe a vy chcete jen tu jednu, která ale naopak nechce vas.

hzvgd*
hodnocení

i kdybych připustil., že máte pravdu, jak z toho ven?

vecernicek*
hodnocení

0x
Doporučuji fyzickou zátěž. Nebo sport. Třeba kick box. Pomáhá to. Člověk přijde do jiné party lidi... a pohltí ho to...
hzvgd*
hodnocení

zkouším stále, krátkodobě ano, ale vrátím se domů a jsem v též náladě jako před tím...

au1
holt si musis najit jinou babu, ktera na tebe bude doma cekat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]