k tomu jídelníčku bych ještě dodal, že je dobré jíst pravidelně, mít dostatek spánku a k tomu nějaký pohyb, plavání, běh, cyklistika, aerobic, možností je několik a není potřeba to přehánět, klidně 1-2hodiny 3x týdně a během několika dní jsou kila pryč
Hlavně je třeba si uvědomit, že poslední 3kg se hubnou mnohem mnohem obtížněji, než první 3kg. Když má někdo nadváhu desítky kg,vynechá z jídelníčku blbosti jako sladké pití, brambůrky a obejde každý den blok, půjdou kila dolů hned. Když někdo bude vážit 53kg a bude chtít zhubnout na 50kg, nestačí jen omezit se v jídle, bude muset mít sestavený jídelníček, počítat si bílkoviny, tuky, sacharidy. Dobře se prý tuk hubne pomocí tzv. sacharidových vln.
kutululu
Já držela sacharidové vlny asi 15 týdnů a za tu dobu jsem zhubla jen 3kg (z 62 na 59kg) a moje známá za tu samou dobu třeba 14kg (z 90 na 76kg). Protože je to přesně tak, pár kilo se shazuje opravdu těžce pokud člověk váží málo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.