Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout 2 - 3 kg

Od: sabinas odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, poradi mi někdo, jak zhubnout 2 az 3 kg. Odpovědi typu nezrat atd. si ušetřete. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

4x
Tři kila? To stačí se dobře vysrat ;)

kcin
hodnocení

1x

Hubne se hlavně volbou správnýho jídelníčku.

filip17*
hodnocení

1x

k tomu jídelníčku bych ještě dodal, že je dobré jíst pravidelně, mít dostatek spánku a k tomu nějaký pohyb, plavání, běh, cyklistika, aerobic, možností je několik a není potřeba to přehánět, klidně 1-2hodiny 3x týdně a během několika dní jsou kila pryč

eulalie*
hodnocení

1x

Tak jezte normálně, ale přidejte pohyb do svého denního programu.

hodnocení

1x
Omez tuky a cukry. Hodne zeleniny a hybat se.

pb®
hodnocení

0x

Hlavně je třeba si uvědomit, že poslední 3kg se hubnou mnohem mnohem obtížněji, než první 3kg. Když má někdo nadváhu desítky kg,vynechá z jídelníčku blbosti jako sladké pití, brambůrky a obejde každý den blok, půjdou kila dolů hned. Když někdo bude vážit 53kg a bude chtít zhubnout na 50kg, nestačí jen omezit se v jídle, bude muset mít sestavený jídelníček, počítat si bílkoviny, tuky, sacharidy. Dobře se prý tuk hubne pomocí tzv. sacharidových vln.

kutululu

Já držela sacharidové vlny asi 15 týdnů a za tu dobu jsem zhubla jen 3kg (z 62 na 59kg) a moje známá za tu samou dobu třeba 14kg (z 90 na 76kg). Protože je to přesně tak, pár kilo se shazuje opravdu těžce pokud člověk váží málo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]