Nejste přihlášen/a.
Souhlasím s pár už zmíněnými názory. Opravdu ostrý nůž je základ. Kupodivu je větší šance si ublížit tupým nožem než superostrým. Ten "hřeben" podle mě může krájení paradoxně i trochu zpomalit. Docela rozdíl taky vidím podle velikosti cibule. Například já na menší cibuli volím menší nůž, zatímco na velkou ten standardní nůž šéfkuchaře, nebo jak se mu to říká. No jo, ale nakonec je třeba dodat, abych to naposledy zdůraznil, že nejdůležitější je ostrý nůž.
Dobrý den, ostrý nůž, pevný podklad, šikovnost, opatrnost - a nespěchat (nefrajeřit).
Frajeřinky nechte profíkům a dbejte raději na bezpečnost. Zdravím!
doplněno 18.01.15 11:55:Pro Vás by možná bylo nejbezpečnější, kdyby tu cibuli držel někdo jiný a Vy jen krájela .
Zkuste něco takového
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.