Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle a bezpečně krájet cibuli?

Od: alzbeta458 odpovědí: 7 změna:

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Možná pomůže i toto:

jaksetodela.cz/...

doplněno 17.01.15 23:46:

Ten hřeben/držák je opravdu moc fajn pomůcka.

audinos*

Ten hřeben/držák je skvělej! eshop.tescoma.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

2x

Tohle funguje fakt bleskově.

naihonn*
hodnocení

1x

Souhlasím s pár už zmíněnými názory. Opravdu ostrý nůž je základ. Kupodivu je větší šance si ublížit tupým nožem než superostrým. Ten "hřeben" podle mě může krájení paradoxně i trochu zpomalit. Docela rozdíl taky vidím podle velikosti cibule. Například já na menší cibuli volím menší nůž, zatímco na velkou ten standardní nůž šéfkuchaře, nebo jak se mu to říká. No jo, ale nakonec je třeba dodat, abych to naposledy zdůraznil, že nejdůležitější je ostrý nůž.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ostrý nůž, pevný podklad, šikovnost, opatrnost - a nespěchat (nefrajeřit).

Frajeřinky nechte profíkům a dbejte raději na bezpečnost. Zdravím!

doplněno 18.01.15 11:55:

Pro Vás by možná bylo nejbezpečnější, kdyby tu cibuli držel někdo jiný a Vy jen krájela .

hodnocení

0x

Já si myslím, že krájení cibule je otázkou praxe. Po uvaření několika gulášů to už zvládnete pouze a jen s prkénkem a dobrým nožem, jako zrychlený film.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]