Nejste přihlášen/a.
Budeme slavit narozeniny, proto dělám dnes vaječný koňak. Protože má oslavenkyně vysoký cholesterol, rozhodla jsem se udělat bezvaječný, pouze z pudinku. Pracovala jsem přesně dle postupu, suroviny měly stejnou pokojovou teplotu, ale v konečné fázi se udělaly nepatrné sražené kousky. Nevím, co s tím. 20 let dělám pouze z vajec a nikdy se mi podobný malér nestal. Prosím, poraďte, dá se to napravit či mám udělat vše znovu a dle osvědčeného receptu? Děkuji všem za oidpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.