Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srazil se mi vaječný koňak !

Od: linka odpovědí: 3 změna:

Budeme slavit narozeniny, proto dělám dnes vaječný koňak. Protože má oslavenkyně vysoký cholesterol, rozhodla jsem se udělat bezvaječný, pouze z pudinku. Pracovala jsem přesně dle postupu, suroviny měly stejnou pokojovou teplotu, ale v konečné fázi se udělaly nepatrné sražené kousky. Nevím, co s tím. 20 let dělám pouze z vajec a nikdy se mi podobný malér nestal. Prosím, poraďte, dá se to napravit či mám udělat vše znovu a dle osvědčeného receptu? Děkuji všem za oidpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

zkuste přecedit

hodnocení

0x

Neporadím, protože tu zkušenost nemám. Asi bych to zkusil rozmixovat nebo (pokud jsou kousky opravdu malé) bych se s tím smířil. Ale nedá mi to, abych nezareagoval na tu ideu dělat vaječňák bez vajec. Co přijde dál? Rýžový nákyp bez rýže? Grilované kuře bez kuřete?

hodnocení

0x

Pokud toho nevypije kvantum ,tak se jí nic nestane ,,jak píše výše uvedený rozšlehat,pokud to nebude pěnit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]