Srazil se mi vaječný koňak !

Od: Datum: 16.01.15 12:43 odpovědí: 3 změna: 16.01.15 19:26

Budeme slavit narozeniny, proto dělám dnes vaječný koňak. Protože má oslavenkyně vysoký cholesterol, rozhodla jsem se udělat bezvaječný, pouze z pudinku. Pracovala jsem přesně dle postupu, suroviny měly stejnou pokojovou teplotu, ale v konečné fázi se udělaly nepatrné sražené kousky. Nevím, co s tím. 20 let dělám pouze z vajec a nikdy se mi podobný malér nestal. Prosím, poraďte, dá se to napravit či mám udělat vše znovu a dle osvědčeného receptu? Děkuji všem za oidpovědi.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 16.01.15 13:57
avatar

Neporadím, protože tu zkušenost nemám. Asi bych to zkusil rozmixovat nebo (pokud jsou kousky opravdu malé) bych se s tím smířil. Ale nedá mi to, abych nezareagoval na tu ideu dělat vaječňák bez vajec. Co přijde dál? Rýžový nákyp bez rýže? Grilované kuře bez kuřete?

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 16.01.15 19:24

Pokud toho nevypije kvantum ,tak se jí nic nestane ,,jak píše výše uvedený rozšlehat,pokud to nebude pěnit

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 16.01.15 19:26

zkuste přecedit

Ohodnoceno: 1x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright Š 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.